CELEBRITIES

Περάσαμε τρεις ώρες με τον Σάκη Ρουβά και να τι πάθαμε

Γεια σας, εγώ είμαι η Ρουβίτσα που σας είχα μιλήσει πριν λίγες μέρες για το όνειρο μου, να γίνω μια τρίχα στο κορμί του Σάκη Ρουβά. Δεν έγινα τρίχα λοιπόν αλλά πήγα στο Estate, το παλιό Villa Mercedes που θα τραγουδάει φέτος ο Σάκης, τον είδα από κοντά με την Μάριον, πάθαμε την πλάκα μας και προσπαθούμε να συνέλθουμε από το σοκ.

Ας τα πάρω όμως από την αρχή και υπόσχομαι να μην κάνω την τρίχα τριχιά (πολλή τρίχα λέμε!)

Ήρθε η Νίκη την Τετάρτη και μου ανακοίνωσε πως θα δω από τον Σάκη από κοντά. Τρελάθηκα από την χαρά μου. Μια εβδομάδα πριν είχα γράψει το κείμενο μου για την επιθυμία μου να γίνω τρίχα στο κορμί του και οι προσευχές μου εισακούστηκαν; Αδύνατον. Η Μάριον, δεύτερη γνωστή ρουβίτσα στο ladylike.gr θα ερχόταν μαζί μου. Κάναμε τρελά σχέδια για το τι θα φορέσουμε, πως θα βαφτούμε και τι πανό θα πάρουμε μαζί μας. Εγώ έκανα μασκούλα προσώπου για να είμαι φρέσκια φρέσκια, έβαλα ένα άσπρο δαντελωτό πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι. Α ναι και τακούνι φυσικά. Η Μάριον φόρεσε ένα υπέροχο κυπαρίσσι φόρεμα και μπότες ψηλές μέχρι το γόνατο με τακούνι. ΟΥΥΥΥ!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε, μετά από πολύ άγχος φτάσαμε στην πόρτα του Estate. Καμία σχέση με το παλιό Villa Mercedes, ένας άλλος χώρος, καινούργιος. Όλα ήταν υπέροχα, η σκηνή, τα καθίσματα, ο τοίχος πάνω πάνω με τα κλαδιά, ο φωτισμός και οι τουαλέτες. Χαζέψαμε λίγο το χώρο(κοιτώντας κάθε δύο λεπτά στην πόρτα μήπως και εμφανιστεί ο Σταρ) και περιμέναμε με αγωνία.

Καθίσαμε δεύτερο τραπέζι πίστα( μην είμαστε τόσο φανερές ρουβίτσες μιας και πήγαμε ως δημοσιογράφοι – σ.σ. το μπροστινό ήταν άδειο, οπότε ήταν σαν να καθόμασταν στο πρώτο) και το είδωλο κατέφθασε. Δεν τον είδαμε να μπαίνει μέσα στο κέντρο αλλά τον αντικρίσαμε απευθείας πάνω στη σκηνή, πολύ απότομο για δυο ρουβίτσες. Θέλαμε μια προετοιμασία ψυχολογική. Πάθαμε την πλάκα μας. Ξεκινήσαμε τα σκουντήγματα η μια στην άλλη, τις φωτογραφίες, τις τάσεις λιποθυμίας, γενικά υπήρχε ένας χαμός μεταξύ μας.

 

Κάπου εκεί εμφανίστηκε και ο Θοδωρής Μαραντίνης και μίλησε στην εκπομπή της Ντορέττας, όμορφο παιδί.

 

Οι δυο τους μίλησαν στις κάμερες, στο Γιώργο και στην Φαίη πρώτα πρώτα και μετά στα υπόλοιπα κανάλια. Ήταν υπέροχοι.

Τα φώτα της σκηνής εκπληκτικά, φαντάζομαι θα είναι ένα υπέροχο σχήμα και θα περάσουμε όμορφες στιγμές εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Εννοείται πως θα πάμε όπως και εσύ!

Οι δηλώσεις τους στις κάμερες κράτησαν κάμποση ώρα. Είχε έρθει όμως η στιγμή όπου όλοι εμείς οι δημοσιογράφοι (φανατικοί και μη) έπρεπε να περάσουμε σε ένα χώρο prive με υπέροχο ταβάνι, τραπεζαρία, καρέκλες και φωτισμό και να περιμένουμε Θοδωρή και Σάκη να έρθουν να μας μιλήσουν.

 

 

Πρώτα ήρθε ο Θοδωρής αφού είχε τελειώσει με τις δηλώσεις του. Μας χαιρέτησε και ήταν πολύ φιλικός. Μας μίλησε για την συνεργασία του με τον Σάκη λέγοντας πως είναι η καλύτερη τους μέχρι στιγμής και για την γυναίκα του την Σίσσυ που είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της. Πόσο ωραίο πράγμα τελικά να είσαι ερωτευμένος ακόμα και να χαίρεσαι για την ευτυχία της οικογένειας σου;

 

Βγάλαμε αρκετές φωτογραφίες μαζί του και ένα βίντεο στο instagram που μιλάει σε όλες τις αναγνώστριες και σας προσκαλεί να περάσετε μαζί του τα Χριστούγεννα. Πολύ καλό παιδί, όχι θα το πω. Άμα μπορείς εσύ, αρνήσου την πρόσκλησή του.

 

Σαν ”κρυφές” Ρουβίτσες, εμείς περιμέναμε με αγωνία τον Σάκη. Μόλις μας είπαν ότι έρχεται, με έπιασε ταχυπαλμία, κρατούσα την Μάριον από το χέρι. Μπήκε μέσα και μας χαμογέλασε… Όχι πες μου πώς να μην πέσεις ξερή κάτω. Όχι δεν έπεσα, στάθηκα στο ύψος μου (κάτι ήξερα και δεν έβαλα φούστα με καλσόν, από το άγχος μου θα το έσκιζα). Κάθισε απέναντι μας, ναι αυτό που σου λέω μια ανάσα από εμάς. Σάλεψα, έτρεμα, κοκκίνισα. Δεν μπορούσα να βγάλω μηλιά και ούτε έβγαλα, ούτε εγώ ούτε η Μάριον. Κρατούσαμε η μια την άλλη και κάθε φορά που κοίταζε γελούσαμε και σκουντιόμασταν. Πανικός λέμε.

Προσπαθήσαμε να ακούσουμε αυτά που έλεγε όσο μπορούσαμε μέσα στην ταραχή μας. Μας είπε πως θέλει ο κόσμος να φεύγει από τις βραδιές του Estate γεμάτος θετική ενέργεια. Μας μίλησε για τα τρία του παιδιά, τα δώρα που περιμένουν να πάρουν φέτος τα Χριστούγεννα και για τον γάμο του με την Κάτια που δεν γνωρίζει πότε θα γίνει. Βέβαια αν εκείνη του κάνει πρόταση γάμου, ο Σάκης θα πει αμέσως το ”ναι”!

Στο ερώτημα ποια είναι η γνώμη του για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, ο Σάκης απάντησε πως δεν υπάρχει λόγος να ξαφνιαζόμαστε γι’ αυτό το θέμα γιατί οι ομοφυλόφιλοι δεν εμφανίστηκαν τώρα, αλλά υπάρχουν από την αρχαιότητα, άρα γιατί να γίνεται όλος αυτός ο χαμός σήμερα; Φρόντισε όμως να τοποθετηθεί και στο ζήτημα της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους.

Έχω δει ανθρώπους που είναι ετερόφυλοι και βιάζουν τα παιδιά τους. Αυτοί πρέπει να έχουν παιδιά ή όχι; Και υπάρχουν κι εκείνοι που είναι ομοφυλόφιλοι και είναι συγκλονιστικοί με τα παιδιά τους. Το πώς μεγαλώνεις λοιπόν τα παιδιά, έχει να κάνει με την αγάπη που ένας άνθρωπος μπορεί να προσφέρει σ’ αυτό το παιδί.

Όταν τελείωσε η συζήτηση περάσαμε στον υπέροχο χώρο του μαγαζιού και βγάλαμε φωτογραφίες μαζί του. Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτή την μέρα. Μπορεί να μην μίλησα, να κρύφτηκα αλλά δεν θα τολμούσα με τέτοιο άγχος. Και όταν αγχώνομαι μου βγαίνουν τα κυπριακά και τραυλίζω σκέψου να μιλούσα στον άνθρωπο και να μην καταλάβαινε τι λέω. Ρεζίλι θα γινόμουν.

Ο Σάκης και οι Onirama σας περιμένουν στο ολοκαίνουργιο Estate, στην οδό Πειραιώς & Ανδρονίκου 3-5 για να ζήσετε μαζί τους μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία με γενικό concept “A night to Remember”! Εμείς θα πάμε, εσύ θα το χάσεις;