CELEBRITIES

10 διάσημοι Έλληνες στην παιδική τους ηλικία για να θυμηθείς το παιδί μέσα σου

NDP Photo Agency

Πριν από λίγες ημέρες ο Σάκης Ρουβάς είχε τα γενέθλιά του . Ο αγαπημένος όλων μας Σάκηηηηηης (πάντα με πολλά η), μοιράστηκε με αφορμή αυτή την ημέρα μια παιδική φωτογραφία του. «Birthday throwback στην πρώτη μου φωτογράφιση. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια! » έγραψε ο Σάκης και η φωτογραφία του έκανε τις Ρουβίτσες κάθε ηλικίας να χαμογελάσουν.

 

Ο Σάκης Ρουβάς όμως δεν είναι ο μόνος διάσημος Έλληνας που έχει μοιραστεί στιγμές από τα παιδικά ή εφηβικά του χρόνια στο Instagram. Πριν από αυτόν είχαν προηγηθεί πολλοί άλλοι. Εμείς θυμηθήκαμε άλλους εννέα και επισκεφθήκαμε τα άλμπουμ των παιδικών τους χρόνων όπως τα μοιράστηκαν στο Instagram.

Διακρίνεις την ομοιότητα με τον τωρινό εαυτό τους;

Μαίρη Συνατσάκη

«Εγώ κι εσύ μαζί… 34 χρόνια ζωή! Χωρίς εσένα δεν βγάζω νόημα. Χωρούσαμε σε εκείνη την κοιλιά, αγκαλιά… για να μην μπορέσει να μας χωρίσει ποτέ κανείς! Σε αγαπάω όπως κανένα άλλο πλάσμα στη γη και σε ευχαριστώ που είσαι το καλύτερο διδυμάκι αδερφάκι που θα μπορούσε να υπάρξει. Είσαι η πιο γενναιόδωρη και χαρισματική γυναίκα που ξέρω. Και είσαι πάντα, το πιο λευκό χρώμα της σκέψης μου, Αλικάκι μου», έγραψε κι εκείνη με τη σειρά της στα γενέθλιά της η Μαίρη Συνατσάκη και ως δίδυμη δεν θα μπορούσε παρά να μοιραστεί τόσο τις κοινές της φωτογραφίες με την αδερφή της Αλίκη όσο και το απόλυτο μήνυμα αδερφικής αγάπης της.

Μελίνα Ασλανίδου

 

«Το μικρό παιδί μέσα μου σας εύχεται όλους χρόνια πολλά με υγεία και φώτιση» έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου με αφορμή την γιορτή του Αγίου Πνεύματος και μοιράστηκε την μικρή κατάξανθη εκδοχή της.

Θοδωρής Αθερίδης

 

Ίσως περισσότερο από όλους θυμίζει τον τωρινό εαυτό του ο 18χρονος Θοδωρής Αθερίδης. Ακόμα περισσότερο βέβαια θυμίζει και την κόρη του Φωτεινή.

Σμαράγδα Καρύδη

Τα γενέθλιά της πριν από δύο χρόνια γιόρτασε ανεβάζοντας την παραπάνω φωτογραφία η Σμαράγδα Καρύδη. Η ίδια σχολίασε «Επειδή έχουν περάσει καμιά σαρανταριά χρόνια από αυτή τη φωτογραφία κι έχω ακόμα όρεξη να κάνω κατακόρυφο για να δω και λίγο τον κόσμο ανάποδα εύχομαι κυρίως να μη μ εγκαταλείψει ποτέ αυτή η όρεξη». Η Σμαράγδα Καρύδη ακόμα και ανάποδα είχε ένα χαμόγελο που μαγνητίζει από παιδί.

Κατερίνα Καινούργιου

 

Αχώριστη με τον αδερφό της Πάνο είναι ακόμα και σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. Μαζί του πρωταγωνιστούσε και στο video της παιδικής τους ηλικίας που είχε αναρτήσει στις αρχές της περασμένης χρονιάς στο Instagram.

Ευγενία Μανωλίδου

 

«Άνδρος, πριν από 1.000.000 χρόνια!!! Μιλάμε για φρύδι, όχι αστεία!», σχολίασε με αυτοσαρκασμό η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία είχε μοιραστεί πριν χρόνια την εφηβική φωτογραφία της. Μελαχρινή αλλά εξίσου γοητευτική η έφηβη Ευγενία θυμίζει πολύ και την κόρη της μαέστρου Θεοδώρα.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Κάποτε κάπου εγώ..(μάλλον)» έγραψε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που εκτός από το βλέμμα της μάλλον η παιδική της φωτογραφία δεν θυμίζει σε τίποτα τον τωρινό της εαυτό.

Νίκος Αλιάγας

Κατάξανθος αλλά με το ίδιο βλέμμα και το ίδιο «στραβό» χαμόγελο ήταν ο Νίκος Αλιάγας στα παιδιά του καλοκαίρια στη γεννέτειρά του το Μεσολόγγι.

Τάμτα

 

Άνευ σχολίου αλλά γεμάτη με παιδική γλύκα ήταν η φωτογραφία που είχε μοιραστεί το 2015 η Τάμτα στο Instagram της. Χαμόγελο, βλέμμα, στυλ, φρεσκάδα, όλα απαράλλαχτα ως σήμερα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency