CELEBRITIES

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους

Instagram/Cristoschatz

Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη στο Βαθύ της Σίφνου οι δεκάδες διάσημοι καλεσμένοι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα για να γίνουν Μάρτυρες στην πιο σπουδαία ως τώρα στιγμή της κοινής τους ζωής. Τον γάμο τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι εντωμεταξύ προετοιμάστηκε του σε ξεχωριστούς χώρους κατά την παράδοση και έχοντας κοντά τους, εκείνος τον κουμπάρο του Μίλτο Καμπουρίδη και φίλους και εκείνη την κουμπάρα τους Μαρίνα Βερνίκου, την αδερφή της Ελίνα και φίλες της. Τα Insta Stories των ίδιων και των δικών τους ανθρώπων πήραν φωτιά, όπως καταλαβαίνεις.

Instagrama/sakiswp

Instagram/sakiswp

 

Instagram/elinampo

Instagram/elinampo

 

Instagram/vassiacostara

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν εκείνος που ως είθιστε έφτασε πρώτος στην εκκλησία συνοδεία ορχήστρας με παραδοσιακά όργανα και μάλιστα μέχρι να φτάσει και η Χριστίνα Μπόμπα έστησε χορό στο προαύλιο της εκκλησίας. Και φυσικά οι καλεσμένοι του κατέγραφανα και πάλι ό,τι συνέβη στο προαύλιο της εκκλησίας.

Instagram/sakiswp_chrismpo

 

Η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της και την παράνυφό της με φουσκωτό σκάφος που έδεσε στη μαρίνα μπροστά ακριβώς από το εκκλησάκι του γραφικού οικισμού της Σίφνου. Η Χριστίνα, απαστράπτουσα μέσα στο Celia Kritharioti νυφικό της και με το λιτό της make up,  αποχαιρέτησε τον πατέρα, τη μητέρα και την αδερφή της και πήρε τη θέση της στο προαύλιο της εκκλησίας, στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη.

Instagram/doretta2132

 

instagram/doretta3123

 

instagram/doretta3123

 

Instagram/sakiswp_chrismpo

 

Να ζήσουν!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Cristoschatz