CELEBRITIES

Η πρώτη φωτογραφία του Ryan Reynolds και της Blake Lively με τη νέα τους κόρη είναι απλά υπέροχη

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Παρότι δεν συνηθίζει να μοιράζεται πολλές στιγμές από την προσωπική του ζωή, παρά μόνο αν είναι να τρολάρει τη σύζυγό του Blake Lively, αλλά αυτή τη φορά ο Ryan Reynolds είχε ένα σημαντικό λόγο να δημοσιεύσει μία φωτογραφία του με τη σύζυγό του και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, το μικρότερο από τα τρία παιδιά τους που γεννήθηκε περίπου δύο μήνες πριν. Και μαζί με τη φωτογραφία του ήρθε και η αποκάλυψη του φύλου του μωρού. Το ζευγάρι μετά την 4 ετών James και την 2 ετών Inez, καλωσόρισε μία ακόμα κόρη στον κόσμο.

Διάβασε επίσης: Blake Lively-Ryan Reynolds: Γεννήθηκε το τρίτο παιδί τους

Η φωτογραφία του Ryan Reynolds δημοσιεύτηκε στο Twitter και ο 42χρονος ηθοποιός τη συνόδευσε με ένα μήνυμα για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. «Αγαπώ την British Columbia. Θέλω οι κόρες μου να μεγαλώσουν στην ίδια παιδική χαρά της φύσης που μεγάλωσα και εγώ. Στις 21 Οκτωβρίου ο υποψήφιος τον οποίο θα ψηφίσετε θα διαμορφώσει την πολιτική για το κλίμα. Εγώ νιώθω υπερήφανος για την πρόοδο που έχει γίνει τα τελευταία 4 χρόνια», έγραψε ο Ryan Reynolds ποζάροντας σε μία φωτογραφία με την όμορφη σύζυγό του και το μωρό τους ανάμεσά τους.

 

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε 10 ημέρες αφού έγινε γνωστό ότι η Blake Lively έχει γεννήσει. H Blake Lively είχε ανακοινώσει την τρίτη της εγκυμοσύνη στις αρχές Μαίου όταν και εμφανίστηκε με κίτρινο φόρεμα Retrofete στην πρεμιέρα της animation ταινίας “Pokemon Detective Pikachu”. Όταν σου λέω λοιπόν ότι τέτοιες δημόσιες κινήσεις όπως η φωτογραφία με το μωρό τους είναι πράγμα σπάνιο, καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Οι δύο ηθοποιοί είναι αφοσιωμένοι στο να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καταφέρνοντας να κρατήσουν μυστική για πολλούς μήνες την εγκυμοσύνη της Blake Lively και για δύο μήνες τη γέννηση του παιδιού τους. Και μπράβο τους γιατί αποδεικνύουν πως όταν θες να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή, μπορείς να το κάνεις ακόμα και ζώντας στην καρδιά του Hollywood.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP