CELEBRITIES

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ρούλας Ρέβη για την εγκυμοσύνη της

Η Ρούλα Ρέβη εδώ και 10 χρόνια κάνει τρισευτυχισμένο τον ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα. Έχουν κάνει μια υπέροχη οικογένεια που είναι να την ζηλεύεις. Για την γιορτή της μητέρας, η Ρούλα Ρέβη αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Μοιράστηκε με τον κόσμο, όσα έχει περάσει για να καταφέρει να γίνει μάνα. Αποφάσισε να αποκαλύψει τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά από αυτήν. Ευτυχώς στο πλευρό της ήταν πάντα ο Αποστόλης Τότσικας.

Πόσταρε μια φωτογραφία με το βραχιολάκι των δίδυμων παιδιών της από το μαιευτήριο και από κάτω έγραψε χαρακτηριστικά:

”Μάνα… 2 αποκολλήσεις, μετάγγιση αίματος, περίδεση τραχήλου, ενδοηπατική χολόσταση, ζάχαρο, 72 μέρες ακίνητη, 72 μέρες με ένα ορό στα τρύπια χέρια μου, καισαρική την 33η εβδομάδα, τα μωρά μου 30 μέρες στις θερμοκοιτίδες του Ιασώ, ένας υπέροχος γιατρός (Παναγιώτης Ψαθάς) που με κοίταζε βαθιά μέσα στα μάτια, ο 6ος όροφος στο Ιασώ και τα κορίτσια του, η υπέροχη Μαρίνα Αντωνιάδου στη μονάδα, η αδελφή μου, η πολύτιμη αδελφή μου, οι λίγοι αλλά καλοί μου φίλοι, η φανταστική ψυχοθεραπεύτρια μου, ένας μαγικός και αξιολάτρευτος σύντροφος δίπλα μου κάθε ώρα και στιγμή με ένα τεράστιο χαμόγελο. Κάποτε όταν θα σταματήσουν τα δάκρυα να τρέχουν σαν ποτάμι και θα μπορώ να διηγηθώ το ταξίδι μου στα παιδιά μου… τα παιδιά μου… τα παιδιά μου… Μπορώ να λέω «παιδιά μου»… Αν θα το ξαναέκανα;;; Αύριο κιόλας ή μάλλον τώρα αμέσως θα τα έκανα όλα ξανά από την αρχή, γιατί έγινα ΟΛΟΚΛΗΡΗ, έγινα… ΜΑΝΑ”

στις