CELEBRITIES

Rooney Mara και Joaquin Phoenix κάνουν μαζί καράτε και μάλλον αρραβωνιάστηκαν. Όλα μαζί σε μια είδηση

Joel C Ryan/Invision/AP

Τον χάσαμε οριστικά τον Joaquin, Κλέλια που τον συμπεριέλαβες στους πιο sexy άνδρες του Hollywood κατά την κρίση σου. Πρόσφατες φωτογραφίες της επί δύο χρόνια συντρόφου του Rooney Mara με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο προδίδουν πως μάλλον αρραβωνιάστηκαν, αν και οι δυο τους είναι τόσο φειδωλοί στις δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή που μάλλον δεν θα έχουμε άμεση επιβεβαίωση.

Διάβασε κι αυτό: Αυτοί είναι οι 17 πιο sexy άνδρες του πλανήτη με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 όταν ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Mary Magdalene” στην οποία εκείνη έπαιζε τον ομώνυμο ρόλο κι εκείνος τον Ιησού. Και μπορεί να μην είναι βέβαιος ο αρραβώνας τους, αλλά είναι βέβαιο πως το ζευγάρι τελευταία κάνει καράτε μαζί, αφού εθεάθησαν να πηγαίνουν σε μάθημα καράτε μαζί στο Los Angeles. Και ως γνωστόν, τα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί, μένουν μαζί.

Οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους το 2017 με την κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών, όπου ο Joaquin κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την ταινία “You Where Never Really Here”. Λίγους μήνες μετά η Rooney Mara είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως οι δυο τους συζούν. Σύμφωνα με το αμερικανικό People οι εκπρόσωποι Τύπου των δύο ηθοποιών αρνήθηκαν να σχολιάσουν τον αρραβώνα. Το επόμενο διάστημα η Rooney Mara θα βρίσκεται σε γυρίσματα για την ταινία “A house in the sky” στο οποίο θα υποδυθεί μία νεαρή δημοσιογράφο που πέφτει θύμα ομηρίας στη Σομαλία. ο Joaquin Phoenix θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “The Joker” που θα βγει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο, ενώ μαζί με τον Casey Affleck θα παίξουν και στην ταινία “Far Bright Star”.

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP