CELEBRITIES

Ο Ricky Martin και ο σύζυγός του, Jwan Josef, απέκτησαν ένα κοριτσάκι

Photo by Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images

Έναν ακόμα λόγο να γιορτάζει το νέο έτος έχει ο Ricky Martin αφού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς υποδέχθηκε στην οικογένεια το τρίτο του παιδί. Ο τραγουδιστής που πριν από 10 χρόνια απέκτησε τους δίδυμους γιους του Matteo και Valentino μέσω παρένθετης μητέρας, έχει πλέον και μια κόρη, το πρώτο του παιδί με τον σύζυγό του Jwan Josef.

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι γίναμε γονείς ενός όμορφου και υγιούς κοριτσιού, της Lucia Martin – Yosef. Αυτή ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς και πλέον ανυπομονούμε να δούμε πού θα μας πάει αυτό το υπέροχο μωρό. Και οι δύο όμορφοι αδερφοί της και εγώ και ο Jwan έχουμε ερωτευτεί τη Lucia« έγραψε ο Ricky Martin στο Instagram αναρτώντας την πρώτη του φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειας.

 

Παρόλο που δεν έχει αποκαλύψει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης του, είναι πολύ πιθανόν να ήρθε και εκείνη στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας όπως και τα αδέρφια της. «Ήθελα όλα να γίνουν σωστά, οπότε απευθύνθηκα σε ένα σχετικό πρακτορείο και το έκανα με νομική κάλυψη» είχε πει για την απόφασή του αυτή στην Oprah Winfrey το 2010.

 

Κέντρικη φωτογραφία: Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images