CELEBRITIES

Η Reese Witherspoon φωτογραφίζεται με τη μαμά και την κόρη της και είναι και οι τρεις ολόιδιες

Richard Shotwell/Invision/AP

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα ακούσεις πως η Reese Witherspoon είναι ίδια με την κόρη της, Ava Phillippe. Δύο σταγόνες νερό και τα συναφή που είναι κάτι παραπάνω από αυταπόδεικτα. Στην εξίσωση αυτή έρχεται να προστεθεί και η γιαγιά της οικογένειας, η μητέρα της Witherspoon, την Betty. Και τώρα πρέπει να μιλήσουμε για την απόλυτη ομοιότητα. Φωτογραφήθηκαν οι τρεις για τη Vogue και το γεγονός πως μοιάζουν και οι τρεις εκπληκτικά είναι φανταστικό.

 

Στη συνέντευξη που έδωσε, η ηθοποιός μίλησε για τις πιο σημαντικές γυναίκες στη ζωή της, όπως και για το ότι η μητέρα της εργαζόταν ως μαία «φροντίζοντας δεκαεπτά μωρά συγχρόνως» αλλά και για τις αναμνήσεις της από το πλατό της ταινίας Legally Blonde με την μικρή Ava να μπουσουλάει στα γυρίσματα. «Υπάρχουν φωτογραφίες της μωρό στο πλατό» λέει η ηθοποιός.

Η ηθοποιός μιλά για τη μητέρα της και για τον τρόπο που εκείνη την μεγάλωσε θεωρώντας πως η στάση ζωής της καθόρισε την μετέπειτα δική της πορεία. «Κοιτούσα τη μαμά μου με δέος. Ήταν πάντοτε ένας θετικός άνθρωπος που γελούσε και είχε πάρα πολλούς φίλους. Λάτρευε τις γυναίκες με τις οποίες συνεργάστηκε».

 

Η Witherspoon μεγάλωσε μαθαίνοντας πως πρέπει να εκφράζει την άποψή της, ακόμα κι αν δεν ήταν αρεστή από πολλούς. Υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών θέλει να βάλει τις γυναίκες στο επίκεντρο της ιστορίας. «Βαρέθηκα να γυρίζω ταινίες που είμαι η μόνη γυναίκα στο πλατό. Βαρέθηκα να βλέπω σενάρια που υπήρχε μόνο ένας γυναικείος ρόλος, κακογραμμένος και κάθε ηθοποιός να τον θέλει επειδή δεν υπάρχει τίποτα άλλο»

 

Κεντρική Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP