CELEBRITIES

Ραλλία Χρηστίδου: Η υποψηφιότητα στην Ευρωβουλή και 4 ακόμα πράγματα που δεν ξέρεις για εκείνη

NDP Photo Agency

Την έμαθες το 2004 όταν έφτασε στον τελικό του Fame Story και κατέκτησε τη δεύτερη θέση (νικήτρια αναδείχθηκε η Καλομοίρα). Την έβλεπες για χρόνια να δημιουργεί και να τραγουδά πότε σε νυχτερινά κέντρα και πότε σε εναλλακτικές μουσικές σκηνές, να κάνει μεγάλες συνεργασίες και ποτέ να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ραλλια Χρηστίδου δεν ήταν ποτέ το τυπικό δείγμα των συμμετέχοντων σε talent show και reality της εποχής κι αυτό φάνηκε από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη σου. Κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και φανερά πολιτικοποιημένη εδώ και χρόνια η Ραλλία πήρε την απόφαση που μάλλον δεν θα σε εκπλήξει. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για Ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ.

«Γεια σας παιδιά! Όσες και όσοι με γνωρίζετε, με ξέρετε καλά. Δεκαπέντε χρόνια μεγαλώνουμε μαζι. Ήμουν πάντα εδώ. «Αθόρυβα» Χωρίς πολλά λόγια. Γνωρίζετε που «ανήκω» πολιτικά. Κι ας συμφωνούμε. Κι ας διαφωνούμε. Και είμαι συνεπής. Εγώ, η ελαχιστότερη όλων να προταθώ για ευρωβουλεύτρια. Πιστέψτε με. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την τόσο τιμητική πρόταση. Η πολιτική παρότι εγείρει πλήθος συνειρμών συνήθως με αρνητική χροιά για μένα παραμένει εκείνη η σπουδαιότερη διαδικασία που μας επιτρέπει να αλλάζουμε ή να διατηρούμε τον τρόπο που επιθυμούμε να ζούμε. Η πολιτική δεν είναι κραυγές στα τηλεπαράθυρα.. Η πολιτική ειναι έμπνευση, είναι όραμα ειναι εμπιστοσύνη. Η Ευρώπη είναι το μεγάλο μας σπίτι τα προβλήματα είναι κοινά και είναι απότοκα του οικονομικού συστήματος που έχει επικρατήσει.. Οι εκλογες του Μαΐου δεν ειναι β´ τάξης.. Αποτελούν το πιό κρίσιμο σταυροδρόμι για τους λαούς της Ευρώπης. Για αυτό οι προοδευτικοί άνθρωποι γυναίκες και άντρες χρειάζεται να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στις κραυγές του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Ενάντια στις φωνές του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Ενάντια στις κοινωνικές, οικονομικές και έμφυλες ανισότητες. Ενάντια σε εκείνους που σε θέλουν στο περιθώριο», έγραψε στο Instagram της η Ραλλία και έκλεισε το πολιτικό της μανιφέστο γράφοντας: «Μια από αυτές τις φωνές θα είναι και η δική μου. Και μπορεί να είναι και η δική σου. Γιατί αυτή η φωνή μπορεί και πρέπει να ακουστεί δυνατά!».

View this post on Instagram

Γειά σας παιδιά! Όσες και όσοι με γνωρίζετε, με ξέρετε καλά. Δεκαπέντε χρόνια μεγαλώνουμε μαζι. Ήμουν πάντα εδώ. «Αθόρυβα» Χωρίς πολλά λόγια. Γνωρίζετε που «ανήκω» πολιτικά. Κι ας συμφωνούμε. Κι ας διαφωνούμε. Και είμαι συνεπής. Εγώ, η ελαχιστότερη όλων να προταθώ για ευρωβουλεύτρια. Πιστέψτε με. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την τόσο τιμητική πρόταση. Η πολιτική παρότι εγείρει πλήθος συνειρμών συνήθως με αρνητική χροιά για μένα παραμένει εκείνη η σπουδαιότερη διαδικασία που μας επιτρέπει να αλλάζουμε ή να διατηρούμε τον τρόπο που επιθυμούμε να ζούμε. Η πολιτική δεν ειναι κραυγές στα τηλεπαράθυρα.. Η πολιτική ειναι έμπνευση, είναι όραμα ειναι εμπιστοσύνη. Η Ευρώπη είναι το μεγάλο μας σπίτι τα προβλήματα είναι κοινά και είναι απότοκα του οικονομικού συστήματος που έχει επικρατήσει.. Οι εκλογες του Μαΐου δεν ειναι β´ τάξης.. Αποτελούν το πιό κρίσιμο σταυροδρόμι για τους λαούς της Ευρώπης. Για αυτό οι προοδευτικοί ανθρωποι γυναίκες και άντρες χρειάζεται να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στις κραυγές του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Ενάντια στις φωνές του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Ενάντια στις κοινωνικές, οικονομικές και έμφυλες ανισότητες. Ενάντια σε εκείνους που σε θέλουν στο περιθώριο.. Μια απο αυτές τις φωνές θα είναι και η δική μου. Και μπορεί να είναι και η δική σου. Γιατί αυτή η φωνή μπορεί και πρέπει να ακουστεί δυνατά! #elections2019 #syriza #justdoit

A post shared by Rallia Christidou Official (@rallia_) on

 

Κι αν αυτό όπως προέβλεψα δεν σου έκανε εντύπωση, τότε σου έχω και άλλα πράγματα που ίσως δεν ήξερες για τη Ραλλία που μετρά χρόνια πορείας στον χώρο της μουσικής. Έτσι για να σε κάνω να νιώσεις μια ελαφριά έκπληξη, βρε αδερφέ, το απόγευμα της Τετάρτης.

#1. Σπούδασε και φοροτεχνικός

ndp

NDP Photo Agency

Η Ραλλία Χρηστίδου μπορεί πάντα να αγαπούσε τη μουσική ωστόσο από τα 18 της χρόνια και μέχρι να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι δούλευε ως ιδιωτικός υπάλληλος σε λογιστήριο. Κάπως έτσι πήρε την απόφαση και στα 21 αφού πήρε το πτυχίο της στην κλασική κιθάρα (Ιστορία της Μουσικής, Μορφολογία της Μουσικής, Θεωρία, Αρμονία, Πιάνο) ξεκίνησε και σπουδες σε δημόσιο ΙΕΚ για να λάβει αργότερα πτυχίο φοροτεχνικού.

#2. Είχε δώσει την ωραιότερη απάντησης στις φήμες πώς είναι γκέι

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Ραλλία Χρηστίδου ρωτήθηκε αν την ενοχλούν οι φήμες οτι είναι gay και έδωσε μια υπέροχη απάντηση. «Δεν με ενδιαφέρει από τη στιγμή που έχω δηλώσει ευθαρσώς οτι δεν αποτελεί είδηση η σεξουαλική ταυτότητα κανενός ανθρώπου. Κανέναν δεν θα έπρεπε να απασχολεί και να ενδιαφέρει το τι κάνει κάποιος στην προσωπική του ζωή. Πιστεύω στα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους, τόσο στον γάμο όσο και στην υιοθεσία παιδιών», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια που την ίδια χρονιά είχε συμμετοχή στο Gay Pride της Αθήνας.

#3. Είναι σπιτόγατα

Δύο σκυλάκια και μία γάτα ζουν μαζί με τη Ραλλία στο σπίτι της στην Ηλιούπολη. Η ίδια είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της πως ως πολύ αφοσιωμένη ιδιοκτήτρια κατοικιδίων μπορεί και να περάσει μία εβδομάδα χωρίς να βγει από το σπίτι ασχολούμενη μόνο μαζί τους.

#4. Αγαπά τα τατουάζ

Το περασμένο καλοκαίρι η Ραλλία μοιράστηκε τις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό ever στον λογαριασμό της στο Instagram. Κι έτσι εκτός από την αγάπη της για τον ήλιο και τη θάλασσα που είδαμε να ζωγραφίζεται στο χαμόγελό της, εκτός από την άνεση της να μοιράζεται καλοκαιρινές της φωτογραφίες χωρίς φίλτρα και photoshop θυμηθήκαμε και τα μεγάλα τατουάζ που έχει στα μπράτσα της η τραγουδίστρια.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency