CELEBRITIES

Ο Quentin Tarantino παντρεύτηκε. Ποια είναι η σύζυγός του;

AP Photo/Laurent Cipriani

Όσο κι αν φαίνεται αδιανόητο να χωρέσουν ο ρομαντισμός και ο Quentin Tarantino σε μία πρόταση, να που ήρθε η ώρα να συμβεί κι αυτό. Ο διάσημος σκηνοθέτης των ταινιών Kill Bill, Pulp Fiction, Άδωξοι Μπάσταρδη κ.α. παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή στο Λος Άντζελες την σύντροφό του, Daniella Pick.

Ο 55χρονος σκηνοθέτης, εγκατέλειψε το club των εργένηδων την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και μαζί με την 35χρονη σύζυγό του πλέον, γιόρτασαν τον γάμο τους με μία μεγάλη δεξίωση το ίδιο βράδυ σύμφωνα με το αμερικανικό People. Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου αλλά και της δεξίωσης έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στα social media.

 

 

Η Daniella Pick είναι Ισραηλινή τραγουδίστρια και μοντέλο και είναι κόρη του διάσημου στο Ισραήλ τραγουδοποιού Svika Pick. Γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη το 2009, όταν εκείνος ταξίδεψε στο Ισραήλ για την προώθηση της ταινίας Άδωξοι Μπάσταρδη και οι δυο τους ήρθαν ξανά κοντά το 2015 όταν εκείνος χώρισε με την ενδυματολόγο Courtney Hoffman. Η πρόταση γάμου ήρθε μετά από αρκετά διαλείμματα στη σχέση τους, το 2017.

Η Daniella ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι μαζί με την αδερφή της Sharona, που ήταν εκείνη που διοργάνωσε και το πάρτι των αρραβώνων της αδερφής της με τον Quentin Tarantino στο Ισραήλ. Οι δύο αδερφές προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στη Eurovision του 2005.

Σε ό,τι αφορά στην καριέρα της ως μοντέλο η 35χρονη έχει φιλοξενηθεί στα εξώφυλλα γνωστών Ισραηλινών περιοδικών ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από τις επαγγελματικές της φωτογραφίσεις.

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος του σκηνοθέτη που το 2009 είχε πει σε συνέντευξή του: «Όταν κάνω μια ταινία, δεν κάνω τίποτα άλλο. Όλα έχουν να κάνουν με την ταινία. Δεν έχω γυναίκα. Δεν έχω παιδί. Τίποτα δεν μπορεί να μου σταθεί εμπόδιο». Η φιλοσοφία του όπως κατάλαβες έχει αλλάξει. Ή και όχι ακριβώς, αφού για να κάνει τον γάμο του περίμενε πρώτα να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του, Once Upon A Time In Hollywood. Η ταινία με πρωταγωνιστές τον Leonardo Di Caprio και τον Brad Pitt αναμένεται να ξεκινήσει το κινηματογραφικό της ταξίδι τον Ιούλιο του 2019. Ο Quentin Tarantino είχε δηλώσει πώς απομένουν ακόμα δύο ταινίες να σκηνοθετήσει πριν αποσυρθεί από το σινεμά, οπότε αυτή είναι ίσως η πρώτη του κίνηση με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του μετά τον κινηματογράφο.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Laurent Cipriani