Η τρυφερή απάντηση του πρίγκιπα William για την Diana

O πρίγκιπας William είπε δύο λέξεις για την Diana και ήταν κάτι πολύ παραπάνω από αρκετές.

Ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate, πραγματοποιούν ταξίδι στο Πακιστάν. Συνάντησαν τον πρωθυπουργό της χώρας και παρακολούθησαν την τελετή υποδοχής που τους είχαν ετοιμάσει.

Διάβασε ακόμα: Ο πρίγκιπας Harry ξέσπασε για το bullying του βρετανικού Τύπου στη Meghan, παρομοιάζοντάς το με όσα βίωσε η Diana

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το Islamabad Model College στην πρωτεύουσα. Περιηγήθηκαν στους χώρους, μίλησαν με τους υπεύθυνους, άκουσαν τις ιστορίες κοριτσιών και έβγαλαν μία ομαδική φωτογραφία.

Τότε ήταν που ένα από τα κορίτσια θέλησε να απευθυνθεί προσωπικά στον πρίγκιπα William. «Ήμουν μεγάλη θαυμάστρια της μητέρας σας» του είπε.

AP Photo/Dave Caulkin

Εκείνος για μία ακόμα φορά εξέφρασε με λόγια απλά την αγάπη του για εκείνη. «Αλήθεια; Είναι πολύ γλυκό εκ μέρους σου. Ήμουν κι εγώ πολύ μεγάλος θαυμαστής της. Επισκέφθηκε το Πακιστάν τρεις φορές, εγώ τότε ήμουν πολύ μικρός».

Η Diana λίγο πριν το τέλος της ζωής της ήταν ερωτευμένη με τον Hasnat Khan, γιατρό από το Πακιστάν. Μάλιστα, ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος που σύμφωνα με κείμενα που έχουν γραφτεί για αυτούς η Diana σκόπευε να μετακομίσει μόνιμα στο Πακιστάν.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ