CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry χόρεψε με μία υπέροχη 85χρονη. Χειροκρότημα παρακαλώ

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

Επικοινωνιακός και προσιτός. Αυτά είναι δύο από τα βασικά στοιχεία του πρίγκιπα Harry και δύο από τους βασικούς λόγους που η Βρετανία τον αγαπά ιδιαίτερα και τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Όσο κι αν το έχει δουλέψει, αυτό που εκπέμπει είναι πηγαίο. Κάθε δημόσια εμφάνισή του είναι και μία αφορμή για να τον βάλεις στην καρδιά σου.

Διαβάστε ακόμα: William, τι θα έκανες αν κάποιο από τα παιδιά σου ήταν gay; Ακολουθεί μία άκρως αληθινή απάντηση

 Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Κάστρο του Winsdor για να συναντήσει την Dr. Jane Goodall’s, Βρετανίδα ανθρωπολόγο, πρώην Βαρόνη και εμπνευστής του Roots & Shoots Global Leadership.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών για νέους όλων των ηλικιών. Η αποστολή του είναι να προωθήσει τον σεβασμό και τη συμπόνια για όλα τα ζωντανά πλάσματα, να προωθήσει την κατανόηση όλων των πολιτισμών και πεποιθήσεων και να εμπνεύσει κάθε άτομο να αναλάβει δράση για να γίνει ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος για τους ανθρώπους, τα άλλα ζώα και το περιβάλλον.

 

Ο πρίγκιπας Harry ήταν εκεί για να την υποδεχθεί. Όταν σηκώθηκε να τον χαιρετήσει εκείνος της χάρισε έναν αυτοσχέδιο χορό. Να πέσει το χειροκρότημα.

Πριν αγκαλιαστούν έκαναν και το χαρακτηριστικό ”chimpanzee greeting”, δηλαδη τον χαιρετισμό των χιμπατζίδων, που ξύνουν το κεφάλι τους.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool