CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry βούρκωσε καθώς μιλούσε για τη στιγμή που έμαθε πως θα γίνει πατέρας και τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Μια ιδιαίτερα συμβολική ημέρα για τον δούκα και της δούκισσα του Sussex ήταν η Τρίτη, 15 Οκτωβρίου. Η ημέρα αυτή, πριν από ακριβώς έναν χρόνο ήταν εκείνη κατά την οποία ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί. Και στην γλυκιά αυτή και ιδιαίτερη «επέτειό» τους, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, αποχωρίστηκαν για λίγο τον μικρό Archie Harrison Mountbatten Windsor, το μωρό που απέκτησαν λίγους μήνες πριν, για να βρεθούν στα βραβεία WellChild. Ο πρίγκιπας Harry στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης ανέβηκε στο πόντιουμ και μίλησε συγκινημένος για την αλλαγή που τελέστηκε στη ζωή του με το που έμαθε ότι θα γίνει πατέρας.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Διάβασε κι αυτό: Ο πρίγκιπας Harry ξέσπασε για το bullying του βρετανικού Τύπου στη Meghan, παρομοιάζοντάς το με όσα βίωσε η Diana

«Πάντα με εμπνέουν, αλλά φέτος είναι διαφορετικά γιατί πλέον είμαι πατέρας», είπε ο πρίγκιπας Harry αναφερόμενος στη διοργάνωση των βραβείων που κάθε χρόνο δίνονται σε παιδιά που μάχονται απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες ή παιδιά και επαγγελματίες που φροντίζουν ασθενή παιδιά. «Πέρυσι, όταν με τη σύζυγό μου ήρθαμε στα βραβεία, γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να κάνουμε παιδί, κανείς άλλος δεν το ήξερε, μόνο εμείς», είπε ο 35χρονος πρίγκιπας προτού κάνει μια παύση φανερά συγκινημένος, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Θυμάμαι να σφίγγω το χέρι της Μέγκαν τόσο δυνατά και να σκεφτόμαστε πώς θα είναι να γίνουμε μια μέρα γονείς αλλά και πως θα θα είναι να προστατεύουμε και να βοηθάμε το παιδί μας, αν γεννηθεί με άμεσες προκλήσεις ή αρρωστήσει εν καιρώ. Και τώρα το να σας μιλάω ως γονιός με συγκινεί απίστευτα, με έναν τρόπο που ποτέ δεν θα καταλάβαινα, αν δεν έκανα δικό μου παιδί. Κανένας γονιός δεν θέλει να ακούσει πως το παιδί του θα υποφέρει, πως θα έρθει αντιμέτωπος με αναπάντεχες προκλήσεις, που θα τον επηρεάσουν σε όλη του τη ζωή», κατέληξε ο πρίγκιπας Harry, και η στιγμή που λύγισε κυριολεκτικά τη μέση του από τη συγκίνηση έγινε viral στα social media.

 

Ο ίδιος συνοδευόταν στην εκδήλωση από τη σύζυγό του Meghan Markle. Η δούκισσα του Sussex φόρεσε φόρεμα P.A.R.O.S.H. για την εκδήλωση με το οποίο είχε εμφανιστεί ξανά στη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει με τον πρίγκιπα Harry στο BBC μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, τον Νοέμβριο του 2017 (όπως κατάλαβες τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι ένα θέμα που για τη Meghan Markle ανήκει οριστικά στο παρελθόν) και παλτό Sentaler το οποίο είχε επίσης φορέσει το 2017 στην πρώτη της εμφάνιση παρέα με την βασιλική οικογένεια στο Sandringham όπου είχαν παρακολουθήσει όλοι μαζί τη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία. Το ζευγάρι γνωρίστηκε με τους βραβευθέντες και τις οικογένειές τους και πέρασε χρόνο με τον καθένα ξεχωριστά, λίγο πριν την έναρξη της τελετής απονομής.

Toby Melville/Pool via AP

Tο ζευγάρι έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο για τον Archie από έναν από τους μικρούς βραβευθέντες- Toby Melville/Pool via AP

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth