CELEBRITIES

Γιατί ο πρίγκιπας Harry φορά ένα μυστηριώδες μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί χέρι του

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται στην Αυστραλία. Τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει την εγκυμοσύνη της αλλά υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια που έχει αναλυθεί πολύ. Το χέρι του Harry το έχεις προσέξει; Όχι, γενικά. Σε αυτό το ταξίδι συγκεκριμένα. Στον παράμεσο του δεξιού χεριού υπάρχει ένα μαύρο δαχτυλίδι. Πριν μιλήσεις για ιδιαίτερη βέρα να σε ενημερώσω πως αυτή υπάρχει στα αριστερά. Τι γίνεται με αυτό το μυστηριώδες μαύρο δαχτυλίδι;

Dean Lewins/Pool Photo via AP

 

Το περιοδικό People αναφέρει ότι ο Harry φορά το δαχτυλίδι Oura, έναν ανιχνευτή ύπνου και δραστηριότητας που προσδιορίζει τα διάφορα στάδια ύπνου και συνδέεται με μια εφαρμογή στο smartphone του.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Το δαχτυλίδι καταγράφει τα ωράρια ύπνου, τις κινήσεις και τη δραστηριότητα αυτού που το φορά, καθώς επίσης και τους καρδιακούς παλμούς, την πίεση και τις θερμίδες που καταναλώνει.

Οι μετρήσεις συνδέονται απευθείας με το κινητό του και τον ενημερώνουν για τυχόν αλλαγές στην κατάσταση της υγείας του και της φυσικής του κατάστασης.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

 

Το δαχτυλίδι είναι φτιαγμένο από τιτάνιο και κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά στιλ και τέσσερα χρώματα. To συγκεκριμένο είναι το μοντέλο ”Heritage style in black” και κοστίζει 299 δολάρια.

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth