CELEBRITIES

Pippa Middleton: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το γάμο της

Στο γάμο της Kate Middleton ασχολήθηκαν όλοι με δύο πράγματα- το νυφικό της, που είχε κοινά στοιχεία με της Diana και την μικρότερη αδερφή της, Pippa. Τα χρόνια πέρασαν και τώρα ήρθε η σειρά της Pippa να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, James Matthews.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του πέρυσι τον Ιούλιο και ο γάμος, σύμφωνα με την Telegraph, θα γίνει στις 20 Μαΐου στην εκκλησία του St. Mark στο Englefield του Berkshire, λίγο πιο έξω από το πατρικό των Middleton. Η δεξίωση του γάμου θα γίνει σε κτήμα της οικογένειας σε ένα χωριό κοντά στο Bucklebury, γεγονός που ήταν εξαρχής πολύ σημαντικό για την Pippa.

”Είναι παραδοσιακή και θέλει να παντρευτεί κοντά στο πατρικό της σπίτι” λένε χαρακτηριστικά πηγές στην εφημερίδα Sun.

Συγκριτικά με το γάμο της Kate, αυτός θα είναι πιο διακριτικός και δεν θα έχει στραμμένα πάνω του τα βλέμματα ενός ολόκληρου έθνους αλλά μόλις 150 ατόμων. Η Kate ωστόσο φημολογείται ότι δεν θα σταθεί στο πλευρό της αδερφής της ως παράνυμφος, καθώς κάτι τέτοιο θα έβαζε εκείνη στο επίκεντρο της προσοχής και όχι τη νύφη. ”Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση για την Pippa, προφανώς και θα ήθελε την αδερφή της δίπλα της, γιατί την εμπιστεύεται, αλλά ούσα η μέλλουσα βασίλισσα φυσικά και θα τραβήξει την προσοχή”.

Ειδικοί της βασιλικής οικογένειας πάντως πιστεύουν πως η Kate θα βγάλει λόγο στη δεξίωση ενώ η Πριγκίπισσα Charlotte θα είναι ένα από τα κορίτσια με τα λουλούδια και ο Πρίγκιπας George θα κρατάει το δαχτυλίδι. Ο Harry από την άλλη μάλλον θα πάει ασυνόδευτος καθώς δεν είναι αρραβωνιασμένος με την Meghan Markle, σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, η Pippa δήλωσε πως θέλει οι καλεσμένοι της να παρευρεθούν με τις επίσημες σχέσεις τους.

Το 2011 η Pippa φόρεσε ένα κομψό λευκό Alexander McQueen φόρεμα, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε κάτι εξίσου κομψό αλλά σαφώς πιο εντυπωσιακό. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα την ντύσουν είναι των Jenny Packham, Alexander McQueen και Giles Deacon.