CELEBRITIES

Γέννησε η Pippa Middleton

Chris Jackson/pool photo via AP

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Pippa Middleton, η οποία απέκτησε ένα αγοράκι βάρους 3 κιλων και 880 γραμμαρίων στην μαιευτική πτέρυγα Lindo του νοσοκομείο St Mary's στο Λονδίνο. Εκεί είχαν γεννηθεί και τα τρία ξαδέρφια του γιου τους, οι πρίγκιπες George και Louis και η πριγκίπισσα Charlotte, τα παιδιά της αδερφής της Kate Middleton και του πρίγκιπα William.

Η γέννηση του μωρού της που απέκτησε η 35χρονη με τον σύζυγό της James Mathews έγινε γνωστή μία ημέρα μετά τον τοκετό, ο οποίος συνέπεσε σχεδόν με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle, συζύγου του πρίγκιπα Harry. Την ανακοίνωση έκανε εκπρόσωπος των νέων γονέων σημειώνοντας πως τόσο το μωρό που γεννήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου όσο και η μητέρα του χαίρουν άκρας υγείας.

Εκπρόσωπος Τύπου του παλατιού του Kensington σημείωσε πώς ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge είναι «ενθουσιασμένοι για την Pippa και τον James» και την άφιξη του νέου μέλους της ευρύτερης οικογένειάς τους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η δραστήρια Pippa Middleton είχε βρεθεί τρεις ημέρες πριν γεννήσει στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας μαζί με τον σύζυγό της και τον αδερφό της James Middleton.

AP Photo/Alastair Grant, Pool

AP Photo/Alastair Grant, Pool

Κεντρική φωτογραφία: Chris Jackson/pool photo via AP