CELEBRITIES

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Θεωρώ ότι ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες”

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" βρέθηκε η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Στην αρχή της συνέντευξή της, θέλησε να αναφερθεί στον Χρήστο Λούλη, με αφορμή τις δικές του δηλώσεις στην εκπομπή πριν από μερικές ημέρες. Ο Χρήστος Λούλης είχε αναφερθεί στον σάλο που είχε προκληθεί όταν είχε δηλώσει δημόσια πως δεν θεωρεί συνάδελφό του τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Διάβασε κι αυτό: Χρήστος Λούλης: “Δεν κατάφερα να μην τσακωθώ με τη γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μας”

«Έχω αυτή την αλαζονεία, είναι δικό μου ελάττωμα. Βρίσκω πολύ λίγα κοινά στοιχεία. Δεν είχα κάτι προσωπικό με τη Ζέτα. Ηθοποιός για μένα είναι να είσαι μοναχός, βάζεις το εγώ στην άκρη, και θες να είσαι αόρατος», είχε πει πριν από λίγες εβδομάδες ο Χρήστος Λούλης. Όπως αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, είχε παρακολουθήσει την εκπομπή και θέλησε να ετοιμάσει μία απάντηση για τον ηθοποιό.

«Να ρωτήσουμε τον Χρήστο Λούλη που έκανε μια δήλωση πρόσφατα. Θέλω να ξέρω, είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Θέλω να μου πει», αναρωτήθηκε εισάγοντας το όνομα του Χρήστου Λούλη στη συζήτηση η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Ερωτηθείσα για το τι πιστεύει η ίδια από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, απάντησε: «Εγώ πιστεύω πως είμαι συνάδελφός του, γιατί είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός φυσικά και θεωρώ ότι κι εγώ είμαι καλή ηθοποιός. Αν δεν θεωρούσα ότι είμαι καλή, θα έκανα άλλη δουλειά. Τις προάλλες έβλεπα το τρέιλερ και λέω ”κοίτα να δεις, πάλι τα ίδια. Πότε θα μαζευτεί αυτός ο άνθρωπος;” και λέω θα κάτσω να δω την εκπομπή. Και επειδή ήξερα ότι θα είμαι καλεσμένη, λέω θα ετοιμάσω μια καλή απάντηση. Είδα τη συνέντευξη και τον παραδέχθηκα στο τέλος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει με τόσο μεγάλο θάρρος ότι “εντάξει έχω θέμα, έχω πρόβλημα, είμαι μισάνθρωπος και βγαίνω και το λέω”, λες εντάξει, λες μπούρδες, αλλά οκ, αφού το παραδέχεσαι».

 

Η συζήτηση συνεχίστηκε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να λέει μεταξύ άλλων: «Είναι δυνατόν; Θα έβγαινες εσύ να πεις ότι δεν θεωρώ τους μισούς δημοσιογράφους συναδέλφους μου; Δεν είναι ωραίο να κρίνεις, δεν είναι ωραίο να βάζεις τον εαυτό σου πιο ψηλά από τους άλλους. Δεν τιμά τον ίδιο. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Χωρίς να θέλω να τον θίξω γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά λέει μπούρδες. Τον έχω δει σε παραστάσεις και μου αρέσει πάρα πολύ σαν ηθοποιός. Αλλά εγώ όσους ηθοποιούς μεγάλους έχω γνωρίσει, που είναι εξαιρετικοί, δεν λένε τέτοια. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Χρήστο, τον βγάζω απ’ έξω, αλλά οι ηθοποιοί που είναι πολύ κουλ είναι και καλοί ηθοποιοί ταυτόχρονα. Εμένα μου αρέσει το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων, δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν τέτοια θέματα. Η συνέντευξή του μου άφησε μια αστεία γεύση».

Κάπως έτσι το θέμα Χρήστος Λούλης, έμεινε πίσω και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, συζήτησαν γενικά για τον χώρο του θεάτρου και πως αυτός έχει χώρο για όλους όσοι επιθυμούν να δοκιμαστούν σε αυτόν, την φορά που έφτασε κοντά στην κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια, και για το πώς έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες στην οικογένειά της με τον ερχομό και του δευτέρου παιδιού στη ζωή τους.

Διάβασε επίσης: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά στις καρδιές όλων των μαμάδων. Μιλήστε γιατί χανόμαστε

«Το μωρό είναι 11 μηνών. Είναι από τις περιπτώσεις, οι κόρες μου, που έχουν μια σχέση συγκλονιστική. Την προετοιμάσαμε πολύ τη Λυδία, δουλέψαμε πολύ και απέδωσε και τώρα έχουν πάρα πολύ μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. Αποκαλεί τον εαυτό της μικρή μανούλα», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ενώ στη συνέχεια απάντησε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει και τρίτο παιδί. «Ωραία θα ήταν. Θα ήθελα πολύ να κάνω πολλά παιδιά, αλλά δυστυχώς δεν έχω γνωρίσει τον Φώτη (σ.σ. τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάρντο) στα 25 μου, αλλά τώρα τα τελευταία 7 χρόνια σχεδόν και δεν νομίζω ότι θα κάνουμε άλλο παιδί γιατί πρέπει να χαρούμε και λίγο τη σχέση μας και τα παιδιά που ήδη έχουμε και το μεταξύ μας. Θέλω να χαρώ τον άντρα μου πια», σημείωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.