CELEBRITIES

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η μάχη με την κατάθλιψη, τα καρδιακά επεισόδια και ο γάμος

NDP

Με αφορμή την δεύτερη εγκυμοσύνη της και πώς αισθάνθηκε πως μπορεί να πάσχει από επιλόχειο κατάσταση μετά την πρόσφατη ολοκλήρωσή της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» για την δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης την οποία είχε περάσει στο παρελθόν. «Εχω περάσει κατάθλιψη και αρκετά βαριά, μετά από ένα γεγονός που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Και το πέρασα και για πολλά χρόνια, κανείς δεν το ήξερε», εξήγησε η ηθοποιός σημειώνοντας ότι ούτε καν οι γονείς της δεν γνώριζαν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«Περνούσα πολύ δύσκολα. Θα πω τώρα κάποια πράγματα που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν. Πάθαινα κρίσεις πανικού συνεχόμενες και είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από αυτό. Την τελευταία φορά που πήγα μου είπε ένας γιατρός στη Θεσσαλονίκη ότι παθαίνω μικρά καρδιακά επεισόδια και κάποια μέρα θα πάθω ένα μεγάλο. Ένας γιατρός μου είπε ότι έχω το σύνδρομο της σπασμένης καρδιάς», σημείωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Με το που έμπαινα μέσα στο σπίτι πάθαινα κρίσεις, τώρα που στο λέω με πιάνει ένα σφίξιμο. Κανείς δεν το ήξερε αυτό. Ήθελα να το περάσω μόνη μου», εξήγησε η ηθοποιός που ευτυχώς έχει αφήσει πίσω της τη δύσκολη αυτή περίοδο. «Φτάνοντας πια εδώ, καταλαβαίνοντας ότι μπορεί να πάω πάλι προς τα εκεί και έχοντας αυτό το αίσθημα ευθύνης, δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να το πάθω. Δεν έχω κανένα λόγο να πάθω κατάθλιψη, έχω έναν υπέροχο άνδρα, δύο υπέροχα παιδιά, οι γονείς μου είναι καλά και η δουλειά μου πάει μια χαρά. Δεν έχω κανένα λόγο να είμαι θλιμμένη, θα ήταν ντροπή» εξήγησε η ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά τον «υπέροχο άνδρα» της, Φώτη Μπερνάρντο, η ίδια εξήγησε τους λόγους που δεν θέλει να κάνει έναν μεγάλο ανοιχτό γάμο μαζί του, θέλοντας να επενδύσει αυτά τα χρήματα στις σπουδές των παιδιών της, άποψη που σχολιάστηκε σήμερα και από τη «Φωλιά των Κου Κου».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency