CELEBRITIES

Πέτρος Κωστόπουλος – Βασίλης Κικίλιας στο ίδιο εκλογικό πάνελ. Κάποιος στον ΑΝΤ1 έχει χιούμορ

NDP Photo Agency

Ξέρεις το τραγούδι που λέει: «Ο πρώην κι ο τώρα, ξένοι στην ίδια χώρα»; Αν όχι δε σε αδικώ, κι εγώ τώρα το έμαθα, παρακινημένη από μία εικόνα που το βράδυ των εκλογών με έκανε να δω τη διαδικασία με άλλο, πιο ρομαντικό. Ο τόπος ήταν το εκλογικό πάνελ του ΑΝΤ1 που συντόνιζε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η ώρα προχωρημένη, κοντά στην ανακοίνωση της επίσημης εκτίμησης των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αλέξης Γεωργούλης στην Ευρωβουλή. Ποιοι διάσημοι έμειναν εκτός;

Εκεί συνέβη κάτι που όσο και να το ήθελαν οι παρουσιαστές lifestyle εκπομπών δε θα το πετύχαιναν εύκολα. Ο πρώην και ο μελλοντικός σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού στο ίδιο πάνελ και κάποια στιγμή και στο ίδιο παράθυρο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκαν καθισμένοι σε θέσεις του εκλογικού πάνελ του Νίκου Χατζηνικολάου, που ακόμα και αν δεν το καταλάβαινε, μας έδωσε αυτό το ωραίο σημερινό θέμα να συζητάμε. Και αυτό το ωραίο video από τη «Φωλιά των Κου Κου» για να το διαπιστώσεις κι εσύ.

 

Οι πολιτικές τους θέσεις, λίγο μας απασχολούν μπροστά στο θέαμα και στο timing του πράγματος. Ο γάμος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγο καιρό και θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Από την ημέρα της ανακοίνωσης του γάμου, όλους μας απασχόλησε η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου στον γάμο, καθώς ο ίδιος υπήρξε παντρεμένος με την Τζένη Μπαλατσινού για πολλά χρόνια.

Διάβασε κι αυτό: Η ειλικρινής τοποθέτηση του Κωστόπουλου για το γάμο της Μπαλατσινού και οι πρώτες δηλώσεις της

«Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ότι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου. Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. Αυτά, τέλος», είχε πει σχετικά ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του «Όλα λάθος» και όπως είδες χθες, υπάρχει ειλικρίνεια στις παραπάνω δηλώσεις και πολιτισμός.

Κι επειδή δεν θέλω να σε αφήσω με απορίες και επίσης αξίζει να ειπωθεί μόνο και μόνο για τα ονόματα των συντελεστών του, το τραγούδι που σου έγραψα στην αρχή και είναι χαλί στο video της «Φωλιάς των Κου Κου», είναι το «Ο πρώην και ο τώρα» σε στίχους Νίκου Βαξαβανέλη και μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια. Ερμηνευτής ο Θανάσης Βασιλάκος.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency