CELEBRITIES

Πέτρος Κωστόπουλος εναντίον Ηλιάνας Παπαγεωργίου: “Ουδείς την ήξερε σαν κάτι ιδιαίτερο πριν βγει στο GNTM”

Instagram/Ilianapapageorgiou

Από την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα κυκλοφορήσει ένα application για κινητά τηλέφωνα με τον τίτλο "My Iliana". Η ίδια έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή "Happy Day" της Σταματίνας Τσιμτσιλή λέγοντας: «Ετοιμάζουμε ένα application, θα είναι ουσιαστικά η μεταφορά μου από την πασαρέλα και το studio και από την κανονική ζωή στην virtual reality. Μπορώ να πω ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, γίνεται πρώτη φορά από άνθρωπο και πόσο μάλλον από ένα άτομο αναγνωρίσιμο στην χώρα του». Αυτή η τελευταία φράση της ήταν που μάλλον έκανε τον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή του «Όλα λάθος» να ξεσπάσει εναντίον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και να μιλήσει με λόγια βαριά.

«Εγώ ανυπομονώ να δω αυτό που έχει κάνει πρώτη φορά άνθρωπος. Έχω μια αίσθηση ότι η Ηλιάνα “την έχει δει” πολύ. Ουδείς την ήξερε σαν κάτι ιδιαίτερο σε αυτόν τον τόπο πριν βγει στο GNTM. Σε ποια καλλιστεία ήταν; Σε εκείνα που δεν τα έδειξε ούτε η μάνα τους, αν δεν κάνω λάθος. Όχι στα κανονικά. Book έχει; Το έχεις δει; Τα καλλιστεία που έκανε ποιος τα έδειξε; Ο… τσομπάνης TV;  Που είχαν παίξει γιατί δεν τα έχω δει αυτά. Ξαφνικά βλέπω μια κοπέλα να μιλάει με ένα τουπέ, να τα έχει κάνει όλα και λέω… λίγο φρένο διότι όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση είναι αναγνωρίσιμοι, ακόμα και οι παίκτες που έχουν γίνει ρεζίλι. Οπότε να ξέρουμε τι λέμε, μη λέμε άνθρωπος δεν έχει κάνει application» είπε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Κι ενώ η Μαντώ Γαστεράτου προσπάθησε να υπερασπιστεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκείνος συνέχισε: «Σε κάθε εκπομπή είχε κάτι να πει. Κι εγώ ρώτησα αυτούς που είναι στη Νέα Υόρκη γιατί και φίλους έχω εκεί και πρακτορεία ξέρω που δουλεύαμε χρόνια, τίποτα ιδιαίτερο δεν συνέβη ποτέ. Σε κάτι ίντερνετ καμπάνιες γνωστών οίκων θα μπορούσε. Η Καγιά, στην κόντρα που έγινε τότε, έχει κάνει πολύ καλύτερη καριέρα στη Νέα Υόρκη απ’ ό,τι μπορεί να έχει κάνει η Ηλιάνα. Κι όμως της την είπε με χοντρό τρόπο. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι κι εμένα μου αρέσει το στιλάκι της, αλλά θέλει λίγο προσγείωση». Και κάπου εκεί μπήκε η τελεία και άλλαξε το θέμα. Αλλά γεγονός είναι πώς μια νέα κόντρα μάλλον γεννήθηκε στην ελληνική τηλεόραση.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Ilianapapageorgiou