CELEBRITIES

Τι απαντά η Ήβη Αδάμου για το αν παντρεύεται με τον Μιχάλη των Stavento;

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Ήβη Αδάμου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Down Town Κύπρου και αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη, καθώς και στον επικείμενο γάμο της, που της χρεώνουν τα τελευταία δημοσιεύματα.

Για την προβολή στην προσωπική της ζωή, η γνωστή τραγουδίστρια, είπε: «Όταν είσαι σε αυτό το χώρο, καλώς ή κακώς βγαίνει προς τα έξω. Είτε το επιδιώκεις είτε όχι. Προσωπικά με τον Μιχάλη (σ.σ. Stavento) δεν το επιδιώκουμε, ούτε θέλουμε να φαινόμαστε. Δεν έχει γίνει κάτι που να μας ενοχλήσει πραγματικά. Ίσως γιατί βάλαμε κάποια όρια. Ή επειδή μας σεβάστηκαν. Σε κάθε περίπτωση η προβολή που έχει η προσωπική μας ζωή δεν θα έλεγα ότι είναι λίγη, αλλά ούτε και υπερβολική. Αν με ρωτάς, θα επέλεγα να μην έβλεπε καθόλου το φως της δημοσιότητας, αλλά τουλάχιστον, ας μείνει εκεί».

Σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται το καλοκαίρι, με τον coach του The Voice: «Όχι, αυτό δεν ισχύει. Δεν παντρευόμαστε με τον Μιχάλη!», είπε η ίδια γελώντας.

Θα παντρευόταν όμως σύντομα; «Ξέρεις πώς είναι με αυτά… Συνήθως δεν τα προγραμματίζεις, έρχονται από μόνα τους… Και σου απαντώ έτσι, γιατί ξέρω ότι έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που θα με ενέπνεε να κάνω κάτι τέτοιο. Ο Μιχάλης έχει μία προσωπικότητα που μου εμπνέει ασφάλεια για ένα τέτοιο βήμα! Ξέρω ότι θα έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο συμπαραστάτη, που θα ζούσαμε το κομμάτι της οικογένειας μαζί!».

Τέλος, αποκάλυψε ότι δέχεται συμβουλές από τον Μιχάλη Κουινέλη, σε ό,τι αφορά την μουσική της πορεία: «Ναι, πολύ συχνά. Και τον ακούω, πρέπει να σου πω, πολύ προσεκτικά. Είμαι καλή ακροατής των όσων μου λέει. Τα λεγόμενά του έχουν ουσία και περιεχόμενο».

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Μιχάλης Κουϊνέλης: «Η Ήβη είναι πιο ώριμη από μένα»

Μιχάλης Κουϊνέλης: «Νιώθω ωραία όταν τραγουδάω με την κοπέλα μου στη σκηνή»