CELEBRITIES

Παναγιώτα Βλαντή: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Πάνο Κοκκινόπουλο

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον γνωστό σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε κατά των δημοσιευμάτων που αφορούν την προσωπική της ζωή γιατί όπως λέει, συνήθως, δεν ευσταθούν. ”Δε δέχτηκα πυρά, αλλά έχουν γράψει πράγματα που δεν ευσταθούσαν και είχα ενοχληθεί και πειραχτεί πολύ. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Και βγήκα με τους ανθρώπους που ήμουν μαζί τους δημοσίως και μίλησα για αυτούς”, δήλωσε στη Real Life.

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε διαμάχη με την Μπέσυ Μάλφα επειδή ο τότε σύντροφός της και σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς ”Μαύρα Μεσάνυχτα”, Πάνος Κοκκινόπουλος,  την ”ευνοούσε” περισσότερο η Παναγιώτα Βλαντή υποστήριξε: ”Ποτέ δεν μου έδειξε εύνοια και ποτέ δεν έγινε αυτό που έγραψαν. Με την Μπέσυ είχαμε και έχουμε εξαιρετική σχέση! Ήταν μυθεύματα και ραδιο-αρβύλες όσα είχαν κυκλοφορήσει”.

Ποια η σχέση του πρώην ζευγαριού σήμερα; ”Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω πάντα, μου αρέσει που συνεργαζόμαστε ξανά -έκανα ένα γκεστ στη “10η Εντολή” του και τώρα κάνω ένα καινούριο επεισόδιο σε αυτή. Το ότι πάψαμε να είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει ότι έπαψα να τον θαυμάζω”, απάντησε η ηθοποιός.

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

O Πάνος Κοκκινόπουλος αποκαλύπτει το συγκλονιστικό παρασκήνιο της 10ης εντολής

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Tο αίμα έσταζε, είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου, μετά ένα φως»