CELEBRITIES

Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το επώδυνο διαζύγιο από την Έλενα Χριστοπούλου

ndp

Για το χωρισμό του μετά από χρόνια γάμου από την Έλενα Χριστοπούλου, μίλησε για πρώτη φορά ο Πάνος Καλλίτσης στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha και την Ελεονώρα Μελέτη. O hair stylist και η booker μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου χώρισαν το 2017, έναν χρόνο μετά την εις βάρος τους δολοφονική επίθεση. «Δε ξέρω αν μπορεί να είναι η επίθεση πίσω από αυτό. Αν πραγματικά υπήρχε κάποια σύνδεση δε θα ήταν το αποτέλεσμα αυτό τώρα, γιατί εγώ έκανα τα πάντα για να σώσω τη σύντροφό μου. Έφαγα τρεις σφαίρες, μπήκα μπροστά και νιώθω ότι έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω», σημείωσε απαντώντας στην Ελεονώρα Μελέτη για το αν έπαιξε ρόλο στο τέλος του γάμου τους η επίθεση που δέχτηκε μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου από ληστές.

Ο ίδιος, άλλωστε, νωρίτερα είχε αναφερθεί λεπτομερώς στο περιστατικό της δολοφονικής επίθεσης, απόσπασμα το οποίο σχολιάστηκε στο Πρωινό.

Τι κι αν πέρασε μια τόσο μεγάλη περιπέτεια, ο χωρισμός του από την Έλενα Χριστοπούλου ήταν όπως είπε στην Ελεονώρα Μελέτη το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να περάσει. Ο Πάνος Καλλίτσης ανέφερε ότι μετά την επίθεση «Συνειδητοποιήσαμε ότι χάσαμε την ουσία μας. Αναφέρομαι στο διαζύγιο. Αλλάξαμε, άλλαξε όλο αυτό, δυστυχώς. Μετά την επίθεση δεν την ξαναείδα ποτέ. Όταν βγήκε έξω και είπε πυροβολήσανε τον άντρα μου, δεν ξαναείδα το βλέμα της ποτέ, ήταν σα να χάθηκε. Σε όλη τη διαδρομή της έλεγα “μη σε νοιάζει, είμαι γερός”, έκανα πολύ αγώνα να ανακάμψω γρήγορα και μετά από δύο χειρουργία στα πόδια σε 10 μέρες ήμουν όρθιος γιατί ένιωθα ότι έχω μεγάλες ευθύνες και έπρεπε να ξαναστήσω τη ζωή μου. Η ίδια χρειαζόταν άλλο χρόνο, έβλεπε συνέχεια το κακό, ζει με τις φοβίες και κάπου όλο αυτό το πράγμα χάθηκε».

Διάβασε κι αυτό: Θεραπεία κερατίνης στα μαλλιά – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις από τον Πάνο Καλλίτση

«Δεν ξέρω γιατί χωρίσαμε. Έφυγε από το σπίτι γιατί ήθελε να βρει τον εαυτό της. Ήταν κάποια πράγματα επικαθήμενα της καθημερινότητάς μας, ήθελε κάτι άλλο. Προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη. Έκανα τα πάντα για να σώσω την κατάστασή μας αλλά η ίδια νομίζω είχε πάρει τις αποφάσεις της και τις έκανε και πράξεις πολύ γρήγορα. Για εμένα ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Όχι τόσο το διαζύγιο που σου αφήνει μια πικρία, μία απογοήτευση, αλλά η συμπεριφορά του ανθρώπου που έχεις αγαπήσει, που έχεις αγαπηθεί. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ γιατί ήταν συνειδητή η επιλογή μου. Όλα είναι πολυ θλιβερά αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι, απλά ακολουθώ. Η Έλενα επέλεξε τη δικαστική οδό, εγώ ήθελα συναινετικό διαζύγιο. Είχαμε μια φανταστική ζωή, από εμένα έμαθε πολύ ωραία πράγματα και όπως ήρθε έφυγε. Γενικά οι άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν, σου γυρνάει το μάτι, δε θές άλλο, κάτι σε ενοχλεί. Κι είναι μια χαρά αυτό. Αλλά αν πραγματικά ο άλλος σου έχει αποδείξει ποιος είναι δε μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα έτσι, να το αποδομείς έτσι. Είναι θλιβερό δεν είναι; Αν έχεις αγαπηθεί πραγματικά από έναν άνθρωπο, δεν μπορεί την επόμενη μέρα να είναι ξαφνικά εχθρός. Είναι ο τρόπος που το κάνεις παίζει ρόλο πολυ, δεν είναι το θέλω σου», σημείωσε μιλώντας για την πικρία που του άφησε το διαζύγιό του στην Ελεονώρα Μελέτη.

NDP Photo Agency

Αξίζει να σου αναφέρω ότι η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η κουμπάρα στον γάμο του πρώην ζευγαριού – NDP Photo Agency

Σε ό,τι αφορά τη νέα σχέση της Έλενας Χριστοπούλου με τον επιχειρηματία Τόλη Κότση, ο Πάνος Καλλίτσης ανέφερε: «Προσπαθώ να μην παρακολουθώ γιατί πέρασα έναν πολύ άσχημο χρόνο που πραγματικά με βοήθησε να ξεπεράσω το συμβάν των πυροβολισμών. Ήταν πολύ επίπονος ο χωρισμός γιατί είχε συναίσθημα». «Η Έλενα έφυγε από ένα σπίτι και πήγε σε ένα άλλο σπίτι. Τι να κάνεις να πας να κάτσεις να το συζητήσετε όλοι μαζί. Η επόμενη σχέση της Έλενας ήταν με έναν κοινό μας φίλο. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά, απλά δεν περίμενα να συμβεί στη δική μου οικογένεια. Γιατί για εμένα είναι αλλιώς τα πράγματα, για εμένα οι γυναίκες των φίλων μου είναι έπιπλα, είναι καναπεδάκια, τέλος», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλλίτσης ο οποίος στη συνέχεια απάντησε λακωνικά στο σχόλιο ότι κι εκείνος πια έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, διατηρώντας σχέση με τη νομικό Ιλεάνα Λουδάρου. «Ναι εντάξει, ο χρόνος είναι σύμμαχός μου και ελπίζω να μου φέρνει καλά μαντάτα» είπε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency