CELEBRITIES

Οι αποκαλύψεις της Pamela Anderson για την ερωτική της ζωή που ξαφνιάζουν

ndp

H 51χρονη ηθοποιός είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ισχυρά sex symbols της δεκαετίας του 1990 και όχι μόνο. Όποτε λοιπόν κι αν η Pamela Anderson μιλήσει για την ερωτική της ζωή, όλοι θα στραφούν να ακούσουν. Αυτή τη φορά το έκανε σε Q& A με θαυμαστές της για το περιοδικό Dazed.

«Ποτέ δεν βίωσα κάτι θετικό κάνοντας ένα τρίο ή ομαδικό σεξ. Όλοι οι σύντροφοί μου ζήλευαν πολύ. Εκτός ίσως από έναν που φαντασιωνόταν εμένα και μια ακόμα γυναίκα και αυτός να κοιτάει. Ακούγεται δελεαστικό μερικές φορές. Αλλά είμαι πολύ ρομαντική. Δεν απολαμβάνω το σεξ χωρίς την αγάπη και την δέσμευση. Δεν είναι κάτι που το κάνεις μηχανικά ή για να επιδεικνύεσαι. Το σεξ έχει να κάνει με την τρυφερότητα και το να μοιράζεσαι μυστικά» είπε η Pamela Anderson.

Η ίδια διευκρίνησε επίσης ότι το να την βάζει ένας σύντροφός της σε ένα «βάθρο» λόγω της καριέρας, της εικόνας και της φήμης της είναι ότι χειρότερο και την κάνει να νιώθει απομονωμένη. «Επίσης, οι άνδρες που το κάνουν αυτό σίγουρα θα απιστήσουν. Το να σκέφτονται ότι είσαι τόσο τέλεια τους κάνει ανασφαλείς και θα ζητήσουν προσοχή από αλλού», τόνισε η ηθοποιός και κατέληξε: «Θέλω απλά να περπατήσω χέρι χέρι στους δρόμους, να φιληθώ και να γελάσω και να αγαπηθώ».

H ρομαντική Pamela έχει παντρευτεί τέσσερις φορές, η πρώτη με τον Tommy Lee (1995 – 1998), έπειτα τον Kid Rock (2006 – 2007) και δύο φορές με τον Rick Salomon (2007 – 2008 και 2014- 2015). Τώρα είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Adil Rami αν και οι τελευταίες φήμες τους ήθελαν να έχουν ήδη χωρίσει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency, Instagram/The Pamela Anderson Foundation