CELEBRITIES

Οι 6 γιοι διάσημων Ελλήνων που χαζεύουμε ανερυθρίαστα στο Instagram

Instagram/theodora_olympia

Την περασμένη Τετάρτη ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος, από τον πρώτο της γάμο με τον εικαστικό Θεόδωρο Μανωλίδη, είχε γενέθλια. Κλείνοντας τα 23 του χρόνια δέχτηκε τις ωραιότερες ευχές από την μητέρα του και εμείς είδαμε μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες του στο Instagram της μαέστρου και πρώην παρουσιάστριας με την ίδια αφορμή.

«Όταν έκανε καμιά σκανταλιά μικρός, του έλεγα με αυστηρό – μαμαδίστικο (ξέρετε εσείς) ύφος “Βρε, έτσι σε μεγάλωσα;” Και μου απαντούσε με το ίδιο παιχνιδιάρικο χαμόγελο “Μαμά… έτσι σε μεγάλωσα;”. Από πολύ μικρός είχε καταλάβει ότι μεγαλώναμε μαζί.  Εγώ εκείνον κι εκείνος εμένα… Να σε χαίρομαι μωρό μου, να βλέπω όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται και να φτάσεις ψηλά, ψηλά, πολύ πολύ ψηλά, όσο σου αξίζει!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδη και να σου πω κάτι; Σίγουρα τον μεγάλωσε με αγάπη για την τέχνη (στο Instagram του δηλώνει σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής, κασκαντέρ, χορογράφος μαχών, μοντέρ, σχεδιαστής ειδικών εφέ, φωτογράφος και εν γένει καλλιτέχνης) και για την γυμναστική όπως βλέπεις να διαγράφεται στο σώμα του.

Διάβασε κι αυτό έτσι για bonus: Αν δεν έχεις δει τον γιο της Αγγελικής Νικολούλη δεν έχεις δει το φως στο τούνελ

Με αυτήν την ευχάριστη αφορμή λοιπόν,  κάναμε το πιο ωραίο ξεψάχνισμα στο Instagram και θυμηθήκαμε το προφανές. Τα αγόρια που γνωρίσαμε ως γιους διάσημων Ελλήνων έχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει γοητευτικότατοι άνδρες. Και παρακάτω σου παρουσιάζουμε άλλους 5 γόνους διασήμων για να κάνεις το χάζι σου αυτό το Σάββατο.

Αλλά πρώτα δες ακόμα λίγο τον Αλέξανδρο.

 

 

Χριστόφορος Βλαχάκης

 

Ο 19χρονος γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη είναι ταλαντούχος μουσικός, ενώ πρόσφατα δοκιμάστηκε και στην υποκριτική συμμετέχοντας στην σειρά του Alpha (Τατουάζ). Ο ίδιος σε μία εμφάνισή του φέτος στην εκπομπή του σταθμού «Μετά τα μεσάνυχτα» μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στην παιδική του ηλικία όταν μετακόμισε με την μητέρα του στην Αμερική και κέρδισε ακόμα περισσότερο χώρο στην καρδιά μας. «Βρεθήκαμε σε ένα σημείο της Αμερικής που δεν είναι Νέα Υόρκη που περπατάς στον δρόμο και βλέπεις 50 εθνικοτητες. Ήταν Αμερική, Αμερική. Δεν είχαν συνηθίσει να βλέπουν ξένους. Υπήρχαν πολλοί που τους έλεγα ότι είμαι από την Ελλάδα και δεν ήξεραν καν που είναι η Ελλάδα», είχε πει για το bullying που δέχθηκε στο σχολείο στην αρχή της παραμονής του στις ΗΠΑ στις οποίες εντέλει έκανε καλούς φίλους.

 

Νικήτας Αργυρόπουλος

 

Ο μεγαλύτερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου ήρθε στον κόσμο πριν από 18 χρόνια και πλέον έχει ανοίξει τα φτερά του και βρίσκεται στην Αγγλία για σπουδές.  Ο Νικήτας έχει κληρονομήσει τη χαρακτηριστική γοητεία του πατέρα του και διατηρεί μια υπέροχη σχέση και με τους δύο γονείς του, τον μικρότερο αδερφό του Άρη και τον ετεροθαλή αδελφό του Τζο, που απέκτησε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος με τη Σήλια Δραγούνη.

 

Μιχαήλ Κρητικός

 

Ο μεγαλύτερος γιος του Στέλιου Κρητικού εκτός από τη μεγάλη του ομοιότητα με τον πατέρα του έχει να υπερηφανεύεται και για τα πρώτα αρκετά σημαντικά βήματά του στο modelling.  Ο 18χρονος Μιχαήλ έχει περπατήσει στην πασαρέλα, ενώ έχει φωτογραφηθεί με μοντέλα όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και παρόλο που δεν το πρόσεξες μάλλον ήταν και ένα από τα μοντέλα που πλαισίωναν τις υποψήφιες σε δοκιμασία του τελικού του Next Top Model. Σήμερα πάντως ο Μιχαήλ υπηρετεί τη μαμά πατρίδα και μοιράζεται μάλιστα τις στιγμές του στα χακί στο Instagram.

 

Αλέξης Βούρος

 

Ο 21 ετών γιος του Γιάννη Βούρου και της Λένας Κώνστα εκτός του ότι μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό με τον ηθοποιό πατέρα του, έχει κληρονομήσει και την αγάπη του νέου Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδώνας για τον αθλητισμό. «Ο Αλέξης, ασχολείται με τον στίβο και μάλλον το βλέπει επαγγελματικά. Είναι σπρίντερ και τρέχει 60, 100, 200 και 4×100 μ» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο υπερήφανος μπαμπάς Γιάννης Βούρος για τον γιο του. Σύμφωνα με όσα είχε πει τότε ο Αλέξης έχει πάρει μέρος σε διεθνείς οργανώσεις με την Εθνική της Ομοσπονδίας των Κωφών, καθώς μια βαρηκοΐα που έχει του επιτρέπει να τρέχει με την Εθνική βαρήκοων και συγχρόνως αγωνίζεται και στις κανονικές ομάδες του ΣΕΓΑΣ. Εκτός από το πλατύ του χαμόγελο, λοιπόν, όπως θα διαπιστώσεις ο Αλέξης έχει και σμιλεμένο στον στοίβο σώμα.

 

Γιώργος Κακοσαίος

 

Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πλούταρχου έχει μελαγχολικό βλέμμα, το ύφος του καλού παιδιού που τόσο αγαπήσαμε και στην εμφάνιση του πατέρα του και επιπλέον έχει κληρονομήσει και το ταλέντο του στο τραγούδι. Ο Γιώργος, που είναι το δεύτερο από τα 5 παιδιά του τραγουδιστή με την σύζυγό του Μαρία Κακοσαίου, έχει γίνει πλέον 19 ετών και υπηρετεί στο ναυτικό. Ο πατέρας του είχε πει για εκείνον σε συνέντευξή του για τα σχόλια που γίνονται για τις φωνές πατέρα και γιου που μοιάζουν ιδιαίτερα:  «Μοιραία θα συμβεί αυτό. Τα πάντα στον πλανήτη μας είναι μιμητικά. Και εγώ στην αρχή μιμήθηκα καλλιτέχνες και μετά έφτιαξα το δικό μου στιλ. Είναι δυνατόν ένα παιδί να μη μιμηθεί τον πατέρα του; Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να απογαλακτιστεί στην πορεία. Παρότι είναι αθλητής, τον τραβάει περισσότερο η μουσική. Ήδη μαθαίνει κιθάρα, πιάνο και κάνει μαθήματα φωνητικής. Μάλιστα έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με το θέατρο». Ο Γιώργος έχει υπογράψει τη μουσική στο τραγούδι του πατέρα του «Έρωτα θεέ και κλέφτη». Και γοητευτικός και ταλαντούχος.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/theodora_olympia