CELEBRITIES

Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού και “εκδικήθηκε” τον Θοδωρή Παπαλουκά

NDP Photo Agency

Στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου έχει βρει το καλύτερο «γραφείο Τύπου» για την ίδια και την πολυμελή οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Βασίλη Σπανούλη. Μέσω του Instagram ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι αυτή η οικογένεια πρόκειται να μεγαλώσει κι άλλο, καθώς η εστεμμένη Σταρ Ελλάς 2006 περιμένει το 6ο της παιδί. Μέσω Instagram αποφάσισε να αποκαλύψει και το φύλο του μωρού τους με κάθε επισημότητα. Μπορεί να υποψιαζόμασταν πως είναι κορίτσι καθώς κάτι είχε ξεφύγει στον Βασίλη Σπανούλη σε δηλώσεις του, αλλά τώρα το μάθαμε με βεβαιότητα, από την Ολυμπία Χοψονίδου, μέλλουσα μητέρα και social media manager της οικογένειας.

Διάβασε ακόμα: Οι ξεκαρδιστικές απαντήσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου για την έκτη εγκυμοσύνη της. Τελικά, έχουν τηλεόραση στο σπίτι;

 

Η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε στο Instagram την τελευταία της εξέταση στην οποία εκτός από το γεγονός ότι όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, βλέπουμε ξεκάθαρα το φύλο του μωρού. Η οικογένεια πλέον πάει για την απόλυτη εξισορρόπηση με τρία παιδιά από το κάθε φύλο. Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν αποκτήσει ως τώρα τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη, την Αιμιλία και την Αναστασία.

 

Τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη που σου αναφέραμε πιο πάνω θυμόταν εκτός από εμάς και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο ίδιος άνθρωπος που έκανε το πιο επικό σχόλιο στην Ολυμπία Χοψονίδου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Ο ίδιος που την είχε ρωτήσει ποια μάρκα προφυλακτικών δεν χρησιμοποιούν με τον σύζυγό της, επανήλθε για να «τρολάρει» ξανά την κουμπάρα του και να της πει ότι κανείς δεν είχε άγχος για το φύλο του μωρού.

Instagram/olympiachop

 

Κάπως έτσι η Ολυμπία Χοψονίδου θυμήθηκε τα παλιά και αφιέρωσε το επόμενο της post στον κουμπάρο της «που μονίμως κάτι έχει να πει και να σχολιάσει». «Μπορεί να μην δίνω σημασία, αλλά δεν ξεχνώ» έγραψε αφού πρώτα το είχε συζητήσει με τον σύζυγό της όπως διευκρίνισε.

 

Η πλάκα δεν έληξε εκεί και η ανταλλαγή σχολίων συνεχίστηκε με τον Θοδωρή Παπαλουκά να έχει την τελευταία χιουμοριστική λέξη. «Ολυμπία με εσένα δεν νευριάζω ποτέ! Είσαι απόλαυση. Όταν δεν είσαι έγκυος, σπάνια δηλαδή…» έγραψε ο Θοδωρής Παπαλουκάς στην καλή του φίλη.

Instagram/olympiachop

 

Η συνέχεια στο «γραφείο Τύπου» της οικογένειας Σπανούλη, το Instagram δηλαδή.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency