CELEBRITIES

Τα παιδιά του Παύλου και της Marie Chantal μεταμφιέστηκαν στα παιδιά της πιο δυσλειτουργικής οικογένειας για το Halloween

Instagram/olympiagreece

Τι κοινό έχει ο Παύλος και η Marie Chantal με την «Οικογένεια Tenenbaum»; Τη λέξη «βασιλικός» θα μου πεις που για τα ΜΜΕ του εξωτερικού χαρακτηρίζει την πρώτη οικογένεια και που ήταν το όνομα του πάτερ φαμίλια της δεύτερης. Κάπως έτσι θα πρέπει να το σκέφτηκαν και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του Παύλου και της Marie Chantal, όταν αποφάσισαν τι θα φορέσουν στο φετινό Halloween. Η Ολυμπία, ο Αχιλλέας και ο Κωνσταντίνος ντύθηκαν Margot, Chas και Richie, όπως ονομάζονταν τα τρία παιδιά του Royal Tenenbaum όπως παρουσιάζονταν στην ομώνυμη ταινία του Wes Anderson που κυκλοφόρησε το 2001.

Διάβασε επίσης: H Ολυμπία έγινε 23 ετών και η Marie Chantal με τον Παύλο της εύχονται στο Instagram

View this post on Instagram

The Greece’s as Royal Tenenbaums

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

 

Αν δεν θυμάσαι την ταινία, θα σου θυμήσω εγώ πώς τα τρία παιδιά της οικογένειας Tenenbaum ήταν σύμφωνα με το σενάριο των Wes Anderson και Owen Wilson τρία παιδιά θαύματα που μεγάλωσαν κι έγιναν οι πιο δυσλειτουργικοί ενήλικες που μπορείς να φανταστείς. Ένα υιοθετημένο κορίτσι που ως γυναίκα κρύβει από τον σύζυγό της τις κακές της συνήθειες, ένας μικρός τενίστας που γίνεται ένας άνδρας με νευρικό κλονισμό ερωτευμένος με την θετή αδερφή του και μία επιχειρηματική ιδιοφυία που αργότερα ως γονέας «πνίγει» τα παιδιά του με την υπερπροτατευτικότητά του.

 

Αφού στα εξήγησα αυτά, δεν νομίζω ότι πρέπει να σου εξηγήσω περαιτέρω γιατί ελπίζω, πως η ομοιότητα που πέτυχαν η Ολυμπία, ο Αχιλλέας και ο Κωνσταντίνος με τους χαρακτήρες τους οποίους υποδύθηκαν οι Gwyneth Paltrow, Luke Wilson και Ben Stiller να είναι μονάχα εμφανισιακή. «Οι Γλύξμπουργκ ως  Royal Tenenbaums» έγραψε στην κοινή τους φωτογραφία που μοιράστηκε η Ολυμπία,  η οποία δημοσίευσε επίσης μία Polaroid όπου αναπαριστά μία από τις σκηνές της Gwyneth Paltrow ως Margot στο μπάνιο του σπιτιού της.

 

Το σίγουρο είναι πώς και η Gwyneth Paltrow ενέκρινε τη μεταμφίεση αφού σχολίασε στην παραπάνω φωτογραφία με ενθουσιασμό: «Ναι, πριγκίπισσα μου».  Κι αν η Gwyneth εκγρίνει, εγκρίνουμε κι εμείς.

Instagram/olympiagreece

Κεντρική φωτογραφία:  Instagram/olympiagreece