CELEBRITIES

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι πρώτες εικόνες απο τον γάμο τους στη Μύκονο

instagram/Celiakritharioti

Μπορεί  να έχουν ήδη ενώσει τις ζωές τους τόσο με πολιτικό γάμο ο οποίος τελέστηκε στο Γύθειο τον Νοέμβριο του 2017 όσο και με τον ερχομό του γιου τους Μάξιμου στον κόσμο, αλλά η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να παντρευτούν και με θρησκευτική τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στη Μύκονο.

Η επιλογή του τόπου για την τέλεση του Μυστηρίου, στο οποίο εκτέλεσαν χρέη κουμπάρων η Νίκη Παλληκαράκη και ο Μιχάλης Νέζης, μόνο τυχαία δεν είναι για το ζευγάρι αφού εκεί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Φίλιππος Μιχόπουλος και εκεί γνωρίστηκαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών της Αθηνάς στο νησί.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού ανάμεσα στους οποίους και οι μέλλουσες κουμπάρες τους, η Εύη Πρεβένα, η Βάσω Λασκαράκη και η Νικόλ Παναγιώτου, ήταν εκεί και μοιράζονταν φωτογραφίες στο Instagram χαρίζοντάς μας τις πρώτες ματιές στην εκκλησία και τον στολισμό της, αλλά και στο ζευγάρι.

Instagram/harrygrigo

 

Ο γαμπρός ντύθηκε στα λευκά και υποδέχτηκε λίγη ώρα μετά το προκαθορισμένο ραντεβού τους την Αθηνά Οικονομάκου στην εκκλησία. Η νύφη έχει επιλέξει δημιουργία διά χειρός Celia Kritharioti για την μεγάλη ημέρα για την οποία είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες πώς είναι το ωραιότερο νυφικό του κόσμου. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους πίστης κι αφοσίωσης, και απαθανατίστηκε ευτυχισμένο όσο ποτέ άλλοτε.

Instagram/elenagalifa

 

Στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού στην οποία εκτός των άλλων θα προσφερθούν και κοκτέιλ εμπνευσμένα από τον Φίλιππο, την Αθηνά αλλά και τον μικρό Μάξιμο για όσους αποφεύγουν το αλκοόλ.

View this post on Instagram

We are ready …

A post shared by Dim Papaiwannou (@dim_papaiwannou) on

 

Όσο για τις μπομπονιέρες ήταν κι αυτές καλαίσθητες, minimal, έφεραν τα αρχικά του ζευγαριού και έδεναν αρμονικά με τα χρώματα που στόλιζαν την εκκλησία.

Instagram/sk4petoralhs

 

Να ζήσουν πάντα ευτυχισμένοι!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Celiakritharioti