CELEBRITIES

Ο Charlie Sheen είναι θετικός στον HIV

Σε λίγες ώρες, ο Charlie Sheen θα βρεθεί στην εκπομπή Today του NBC και θα μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι είναι θετικός στον HIV. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πολλά Μέσα του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων TMZ και People.

Η εκπομπή έχει μόνο ανακοινώσει ότι θα τον φιλοξενήσει, χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνέντευξης. Έδωσε μόνο μια ιδέα για το τι θα περιλαμβάνει, γράφοντας χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση, ότι ο ηθοποιός του “Τwo and a Half Men” θα κάνει μια αποκαλυπτική προσωπική αποκάλυψη.

Όπως αναφέρει το TMZ, ο Sheen λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και ο ιός έγινε σταδιακά μη ανιχνεύσιμος στον οργανισμό του. Από την άλλη η Mirror, τονίζει ότι ο ηθοποιός έδωσε περίπου 5 εκατ. δολάρια για να διασφαλίσει ότι η πληροφορία για την υγεία του θα μείνει μυστική.

“O Charlie νόμιζε ότι δε μπορούσε να πάθει τίποτα και δεν έπαιρνε προφυλάξεις – ακόμα και αν έπαιρνε μέρος σε σεξουαλικές πρακτικές υψηλού κινδύνου” αναφέρει πηγή κοντά στον ηθοποιό, στη Mirror η οποία παράλληλα σημειώνει ότι ο Sheen φέρεται να είχε στο παρελθόν πάνω από 5.000 συντρόφους και έχει ενημερώσει για την ασθένεια του, πολύ πολύ λίγες.

Τι αληθεύει από όλα αυτά και τι όχι, μένει να φανεί σε λίγες ώρες. Ο Charlie Sheen είναι έτοιμος να μιλήσει και να ευαισθητοποιήσει.

Update 15.00

Ο Charlie Sheen, όπως ήταν αναμενόμενο, ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον HIV.

Charlie Sheen reveals he's HIV positive

Charlie Sheen reveals he's HIV positive in a TODAY exclusive.

Posted by Today Show on Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

 

Όπως τόνισε, στη συνέχεια, διαγνώστηκε πριν περίπου 4 χρόνια. “Ξεκίνησε με μια σειρά έντονων πονοκεφάλων. Νόμιζα ότι είχα καρκίνο στον εγκέφαλο. Νόμιζα ότι τελείωνα” σημείωσε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ήταν “αδύνατο” να μετέδωσε τον ιό εις γνώση του. Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις με δύο συντρόφους από τότε που διαγνώστηκε αλλά και οι δύο γνώριζαν πριν ότι νοσούσε.

Εμπιστεύτηκε ανθρώπους που εμπιστευόταν, όμως κάποιοι, σημείωσε χαρακτηριστικά, έβγαλαν εκατομμύρια από αυτόν ώστε να μην αποκαλύψουν ότι νοσεί.

“Νομίζω ότι βγαίνω από αυτή τη φυλακή σήμερα” δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ελπίζει με αυτή του την κίνηση, να βοηθήσει στην εξάλειψη των προκαταλήψεων σαχετικά με τον HIV.