CELEBRITIES

Οι διακοπές της Νόνης Δούνια στις Σπέτσες

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Νόνης Δούνια είναι ταυτισμένες με το νησί των Σπετσών. Ακόμα κι αν επισκέπτεται άλλους προορισμούς, πάντα επιστρέφει σε αυτές. Στις Σπέτσες βρίσκεται το πατρικό της μητέρας της, πολλοί συγγενείς και φίλοι. Μάλιστα, το 2004 παντρεύτηκε στο νησί με τον Κυριάκο Μουρατίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει την Ζαφειρία και τον Στάθη.

Διάβασε ακόμα: Τα παιδιά της Νόνης Δούνια μοιάζουν στον άντρα της, που μοιάζει στη Νόνη

Παλαιότερα που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν ήταν τόσο απαιτητικές περνούσε σχεδόν όλο το καλοκαίρι στο νησί. Το 2014 είχε ανοίξει και το δικό της εστιατόριο.

Το 2018 είχε ανοίξει το σπίτι της στις Σπέτσες στην εκπομπή ”Ελένη” και είχε ξεναγήσει τους τηλεθεατές στο νησί. «Η μητέρα μου είναι από τις Σπέτσες, έχει γεννηθεί εδώ κι έζησε εδώ μέχρι 13 ετών. Μετά μετακόμισαν στον Πειραιά. Έχει κρατήσει το πατρικό της σπίτι, που είναι και η εξοχική μας κατοικία. Έρχομαι από την κοιλιά της μαμάς μου μέχρι και σήμερα, κάθε καλοκαίρι. Έχω τις ωραιότερες αναμνήσεις της ζωής μου από αυτό το νησί. Το αγαπώ πολύ. Θα μείνω μόνιμα εδώ, δεν το συζητώ. Μόλις προχωρήσουν τα παιδιά με τις σπουδές τους, εδώ θέλω να έρθω να μείνω.»

 

Επιστροφή στο Instagram και στο φετινό καλοκαίρι. Ήλιος, θάλασσα, πεζούλια και βουτιές.

 

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: www.instagram.com/noni_dounia/