Νίνο:''Μαμά μου, μπαμπά μου, σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα τέρας''

Το δημόσιο ''ευχαριστώ'' του Νίνο στους γονείς του δεν είναι όπως τ' άλλα.

Πάντα εκκεντρικός ο Νίνο, ακόμα και στα μηνύματα που επιλέγει να στείλει στους γονείς του μέσω Instagram. Θα μου πεις, «μα καλά, δύσκολο είναι να τους πάρει ένα τηλέφωνο να τους πει ό,τι θέλει, πρέπει να το κάνει με post;». Μα προφανώς και θέλει να το δούμε κι εμείς, είναι ένα μήνυμα όλο νόημα αυτό τον Νίνο.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία από τότε που ήταν βρέφος, στην αγκαλιά της μαμάς του. Το σχόλιο με το οποίο τη συνόδευσε, ιντριγκαδόρικο. Όπως ο Νίνο.

GG365Ότι είσαι,οπως κιαν είσαι,οπως σκέφτεσαι,οτι αναμνήσεις έχεις απο τα παιδικά σου χρόνια,όλα αυτά έρχονται απο το πώς σε μεγαλώσαν οι γονείς σου.Οτι θα κάνεις απο δώ και πέρα μεγάλε,είναι καθαρά δικό σου θέμα,παίρνεις τις ευθύνες σου,κάνεις αυτό που σου λέει η ψυχή σου.Φτιάχνεις καθημερινά τις αναμνήσεις που θα έχεις στο μέλλον. Μαμά μου,Μπαμπά μου,σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα «τέρας». Δεν φοβάμαι καμία κατάσταση κανέναν και τίποτα.Είμαι έτοιμος για όλα.Και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος για αυτό.Μπορώ να διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση. Τα ίδια θα προσπαθήσω να μάθω στα παιδιά μου. Είστε οι καλύτεροι γονείς που θα μπορούσα να έχω.#mother #father #parents #love #family #familia #son #don

A post shared by Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) on

 

«Ό,τι είσαι,οπως κι αν είσαι, όπως σκέφτεσαι,οτι αναμνήσεις έχεις απο τα παιδικά σου χρόνια, όλα αυτά έρχονται απο το πώς σε μεγαλώσαν οι γονείς σου. Ό,τι θα κάνεις απο δώ και πέρα μεγάλε, είναι καθαρά δικό σου θέμα,παίρνεις τις ευθύνες σου, κάνεις αυτό που σου λέει η ψυχή σου.Φτιάχνεις καθημερινά τις αναμνήσεις που θα έχεις στο μέλλον. Μαμά μου, Μπαμπά μου,σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα "τέρας". Δεν φοβάμαι καμία κατάσταση κανέναν και τίποτα. Είμαι έτοιμος για όλα.Και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος για αυτό. Μπορώ να διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση. Τα ίδια θα προσπαθήσω να μάθω στα παιδιά μου. Είστε οι καλύτεροι γονείς που θα μπορούσα να έχω», γράφει ο τραγουδιστής, εκφράζοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του απέναντι στη μαμά και τον μπαμπά, που τον έκαναν να τα αντέχει όλα.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ