CELEBRITIES

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη εδώ και 17 χρόνια είναι ίδιοι και το ίδιο ερωτευμένοι

NDP Photo Agency

Λίγα ζευγάρια στην ελληνική και διεθνή showbiz μπορούν να καμαρώνουν για μια σχέση που μετρά 17 χρόνια ζωής. Ένα από αυτά είναι το ζεύγος Νίκου Χατζηνικολάου και Κρίστης Τσολακάκη. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μας υπενθύμισε το γεγονός ότι και η δική του ανήκει στο γκρουπ των πολύχρονων, ευτυχισμένων σχέσεων, με μία τρυφερή του ανάρτηση στο Instagram, αφιερωμένη εξαιρετικά στην σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη.

«Πριν και μετά. Δεκαεπτά χρόνια από τη μία φωτογραφία στην άλλη. Και η αγάπη δυναμώνει», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου συνοδεύοντας το σχόλιο του με τα hashtag «Σ’αγαπώ», «Για πάντα», «Κορίτσι μου», «Αγάπη μου». Κι αν τα μάτια σου δε βγάζουν καρδούλες ως τώρα, δεν ξέρω τι να πω πια.

Διάβασε επίσης: Η ερωτική εξομολόγηση του Νίκου Χατζηνικολάου στη σύζυγό του θα σου φτιάξει εγγυημένα τη διάθεση 

 

Δύο τα συμπεράσματα από τις φωτογραφίες του ζευγαριού, το πρώτο στο λέει ο Νίκος Χατζηνικολάου, μην ψάχνεις παραπέρα: Η αγάπη του ζευγαριού είναι αναλλοίωτη στον χρόνο. Το δεύτερο είναι επίσης φανερό. Αν εξαιρέσεις τα μαλλιά του Νίκου Χατζηνικολάου που είναι πλέον ολόγκριζα, το ίδιο απαράλλαχτα έχουν μείνει και τα πρόσωπά τους. Κοινώς ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη έχουν βρει το μυστικό να κρατούν το χρόνο ακίνητο στη ζωή τους.

Τώρα για την ιστορία να σου πω πώς το ζευγάρι από τα 17 αυτά χρόνια της κοινής του ζωής έχει περάσει τα 15 σε γάμο. Το 2007 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον Κωνσταντίνο ενώ το 2009 γεννήθηκε και ο γιος τους, Αλέξανδρος. Η κόρη τους Εύα ήρθε να συμπληρώσει το καρέ της ευτυχίας τους το 2012. «Η Κρίστη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Πέραν του ερωτικού στοιχείου, που είναι πολύ έντονο ακόμη μέσα μας, είναι στο πλευρό μου και ως σύμβουλος. Έχει μια πιο πειθαρχημένη στάση ζωής από μένα, που είμαι χύμα, πιο εκρηκτικός, και με βοηθάει να βάζω μερικά πράγματα σε τάξη, να περιμένω να πέσει η σκόνη τους, μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση και να μην λειτουργώ κυκλοθυμικά. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο άτομο –πολύ πιο ισορροπημένο από μένα- που φέρνει στην οικογένειά μας γαλήνη», είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Down Town. Και μόλις διαπιστώσαμε την αλήθεια και την σταθερότητα των λεγομένων του ξανά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency