CELEBRITIES

Νίκος Μουτσινάς: Ακύρωση των παραστάσεων και της εκπομπής του για λόγους υγείας

NDP Photo Agency

Τρεις συνολικά παραστάσεις της επιτυχημένης Βερβερίτσας του Νίκου Μουτσινά ακυρώθηκαν για λόγους υγείας που αφορούν τον δημιουργό και πρωταγωνιστή της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της παράστασης του θεάτρου Βρετάνια: «η αποψινή παράσταση, καθώς και οι παραστάσεις Σαββάτου 9 και Κυριακής 10 Φεβρουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν για λόγους υγείας».

Η ανακοίνωση καταλήγει πώς: «Αν δεν υπάρξει νεότερη ενημέρωση, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου».

Την δική του αναφορά στο πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά από τα θεατρικά αλλά και τα τηλεοπτικά του καθήκοντα έκανε σε Insta Story του και ο Νίκος Μουτσινάς.  «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Τι να κάνουμε παιδιά… γεράματα. Σήμερα δεν έχει εκπομπή ούτε παράσταση, έχει μόνο φυσικοθεραπεία», έγραψε ο παρουσιαστής που χθες κατά τη διάρκεια της παράστασης άρχισε να υποφέρει από πόνους στη μέση με αποτέλεσμα η παράσταση να διακοπεί.

 

Όσο για το πρόγραμμα που αντικατέστησε το Για την παρέα στο Open Beyond, αυτό ήταν ένα best off της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά που από την αρχή της προβολής του σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Επ πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency