CELEBRITIES

Τον (φημολογούμενο) σύντροφο της Νικολέττας Ράλλη τον έχεις ξαναδεί με άλλη παρέα

NDP Photo Agency

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της φαίνεται να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό η Νικολέττα Ράλλη. Μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη, όπως έγινε γνωστό η παρουσιάστρια έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Την αποκάλυψη είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Η μοίρα τής χαμογέλασε και θέλω να σας πω ότι είναι ερωτευμένη περίπου εδώ και ένα μήνα με έναν άντρα -ξέρουμε και το ονοματεπώνυμό του αλλά επειδή δεν είναι διάσημο πρόσωπο δεν θέλουμε να τον εκθέσουμε-, ο οποίος είναι στον χώρο της εστίασης. Τρώει καλά και ιταλικά, δίνω ένα στοιχείο. Είναι τόσο δυνατός και σφοδρός ο έρωτας που έχουν ξεκινήσει και τις εξορμήσεις σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα. Τους είδε ένα φιλικό μου ζευγάρι και μου είπε: "Καλέ, αυτοί είναι πολύ ερωτευμένοι"».

Κι αν η ίδια ξεκαθάρισε στις πρώτες τηλεοπτικές της δηλώσεις πως δεν θα απαντήσει αυτή την περίοδο σε προσωπικές ερωτήσεις, ο έρωτας της Νικολέττας Ράλλη δεν κρύφτηκε για πολύ και πλέον έχει ονοματεπώνυμο. Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει το σχετικό ρεπορτάζ της Real Life και της Αλεξάνδρας Αντωνίου. Ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας, σύμφωνα με την εφημερίδα είναι ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ανδρούτσος. Η σχέση τους μετρά μόνο δύο μήνες και η Νικολέττα Ράλλη είναι ακόμα επιφυλακτική. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας σε βραδινή έξοδο και όπως μεταφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους στην Real Life, «Φωτίστηκαν τα πρόσωπά τους! Από την πρώτη χειραψία, όλα έδειχναν ότι αυτοί οι δύο ταιριάζουν». Πλέον η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος συναντιούνται καθημερινά. Μάλιστα η παρουσιάστρια τον επισκέπτεται συχνά και στο εστιατόριο που διατηρεί μαζί με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο. Παράλληλα έχουν εντάξει και τα ταξίδια στο μενού του έρωτά τους, ωστόσο προσπαθούν να κρατούν μακριά από τη δημοσιότητα την κοινή τους ζωή. Αυτό φαίνεται πώς είναι και σφοδρή επιθυμία της Νικολέττας Ράλλη μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης και του χωρισμού της απο τον Γιώργο Μαυρίδη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Κι αν τώρα αναρωτιέσαι που έχεις ακούσει ξανά αυτό το όνομα αλλά και που έχεις δει τον γοητευτικό επιχειρηματία ξανά, θα στο θυμίσω. Ο Μιχάλης Ανδρούτσος είχε απαθανατιστεί σε βραδινή του έξοδο με την Τζένη Μπαλατσινού τον Δεκέμβριο. Τότε σου γράφαμε πώς ο Μιχάλης Ανδρούτσος είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα ένα πρόσωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον της Τζένης Μπαλατσινού. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση είχε γίνει στο Instagram, όπου εκείνος είχε μοιραστεί μία φωτογραφία τους τον περασμένο Ιούνιο και έκτοτε η Τζένη Μπαλατσινού σχολίαζε συχνά τις αναρτήσεις του. Λίγους μήνες πριν την βραδινή τους έξοδο στο site της Τζένης Μπαλατσινού είχε γίνει αφιέρωμα στον ίδιο τον Μιχάλη Ανδρούτσο και το Ιταλικό στέκι που διατηρεί στο Κολωνάκι στο οποίο ο επιχειρηματίας χαρακτηριζόταν ανοιχτόκαρδος, ευγενής και γενναιόδωρος. Μένει να δούμε αν το ειδύλλιο του με τη Νικολέττα Ράλλη θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί.

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency