CELEBRITIES

Nicolas Cage: Χώρισε μόλις 4 ημέρες μετά τον γάμο του

Photo by Danny Moloshok/Invision/AP

Όταν σου μιλώ για γάμο express δεν θέλω πια ο νους σου να πηγαίνει στον Απόστολο Γκλέτσο και την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Αυτοί το δίμηνο το κλείσανε, άσε που παντρεύτηκαν με δόξα και τιμή και όλη τη showbiz παρούσα. Πλέον ο ορισμος του γάμου express ανήκει στον Nicolas Cage, που τέσσερις ημέρες αφού εθεάθη μεθυσμένος να πηγαίνει με την make up artist σύντροφό του Erika Koike στο δικαστήριο για να παντρευτεί, κατέθεσε αίτημα για ακύρωση της πράξης του γάμου.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People η αίτηση για την ακύρωση του γάμου κατατέθηκε στο Las Vegas την περασμένη Τετάρτη. Ο 55χρονος αν δεν καταφέρει να πετύχει την ακύρωση θα πρέπει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Λογικό βέβαια αν σκεφτείς ότι σύμφωνα με την Daily Mail, όταν πήγαν στο δικαστήριο ο Nicolas σε έξαλλη κατάσταση κατηγορούσε την σύντροφό του ότι ο πρώην της ήταν έμπορος ναρκωτικών και ότι θέλει να του «φάει τα λεφτά». Εκείνη του έλεγε: «Δεν σου ζήτησα να το κάνουμε». Και τελικά μετά από όλα αυτά αποφάσισαν να προχωρήσουν κάνοντας την απαραίτητη αίτηση για την άδεια γάμου αλλά και τον γάμο τον ίδιο μέσα στην ίδια ημέρα.

 

Το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του μακριά από τη δημοσιότητα και ο Τύπος έμαθε για εκείνους όταν βρέθηκαν να κάνουν διακοπές μαζί στο Puerto Rico τον Απρίλιο του 2018. Οι δυο τους εθεάθησαν πάλι τον Μάιο του ίδιου έτους στο Los Angeles.

Αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος του Nicolas Cage Cage. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Patricia Arquette, με την οποία παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 1995 και χώρισαν το 2001. Με την Lisa Marie Presley ο γάμος κράτησε πολύ λίγο, αφού παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2002 και κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου τον Νοέμβριο. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2004. Η τρίτη σύζυγός του ήταν η Alice Kim και μαζί της ο ηθοποιός φαινόταν να έχει βρει το λιμάνι του. Παντρεύτηκαν το 2004 και απέκτησαν τον γιο τους Kal – El το 2005 (Ο ηθοποιός έχει ακόμα έναν 28χρονο γιο, τον Weston Coppola Cage από τη σχέση του με την Christine Fulton) . Το People ήταν που επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους το 2016 μετά από 12 χρόνια γάμου. Τρίτωσε το κακό, θα σκέφτηκες, αλλά να που ο Nicolas Cage έκανε την ανατροπή του. Και μετά σου λέει σταθερό ζώδιο ο Αιγόκερως. Αμ δε.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Danny Moloshok/Invision/AP