CELEBRITIES

Το χρυσό κοστούμι της Βίκυς Καγιά, το πράσινο φόρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και το τρολάρισμα στα social media

Ο καθένας παρακολουθεί το GNTM για τους δικούς του λόγους. Το κοινό του είναι αρκετά μεγάλο για να μπορεί να αφορά όλους η μόδα αυτή καθεαυτή. Άλλος το παρακολουθεί για την ίντριγκα, άλλος για να γελάσεις, άλλος για οφθαλμόλουτρο. Εγώ, αν του ρίχνω μία ματιά είναι για τις εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Και οι δύο διαφορετικές αλλά πάντα κομψές, πιστές στο προσωπικό τους στιλ, αλλά χωρίς να παρακάμπτουν τις τελευταίες τάσεις. Κι αν από το ύφος και τον τρόπο που ντύνονται μοιάζουν μπλαζέ, τότε μία ματιά στο προσωπικό τους προφίλ στο Instagram αρκεί για να καταλάβεις ότι έχουν χιούμορ.

Στο τελευταίο επεισόδιο λοιπόν, τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας έβαλαν σε mood Χριστουγέννων. Η αλήθεια είναι ότι δεν αργούν πολύ, αλλά ακόμα δεν έχουμε στολίσει. Οι εμφανίσεις τους, εντυπωσιακές κατά τη γνώμη μου, θα ήταν σίγουρα ιδανικές για πρωτοχρονιάτικο tv show κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από αρκετούς.

 

Έτσι δημιουργήθηκε και το meme που τις παραλλήλιζε με χριστουγεννιάτικα στολίδια, το οποίο βρήκαν αστείο και οι δύο, ποστάροντάς το στα stories τους.

 

 

Να σημειώσω όμως, ότι ως κριτές σε ένα reality που έχει άμεση σχέση με τη μόδα, επιτρέπονται σαφώς τέτοιες εμφανίσεις. Το χρυσό κοστούμι της Βίκυς Καγιά δίνει το οκ στα metallics κι αυτή τη σεζόν, ενώ η πράσινη παγιέτα του φορέματος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σου θυμίζει ότι το glam είναι ακόμα εδώ και δεν είναι μόνο για το ρεβεγιόν.

Τι κι αν θύμισαν χρυσόσκονη και χριστουγεννιάτικο δέντρο τα κορίτσια; Εμένα μου άρεσαν (και σίγουρα δεν είμαι η μόνη) και γιατί όχι, να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα;

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/vickykaya_