CELEBRITIES

Ποια είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί που εμφανίστηκε στο Νext Τop Μodel και έφερε τα πάνω κάτω και τα κάτω πάνω

«Έπρεπε να πάρετε από μία κρεμάστρα η καθεμία. Κάποιες σηκώσατε όλο τον καλόγερο. Δεν είναι ψώνια. Υποτίθεται έπρεπε να διαλέξετε ένα μαγιό κι ένα item που θα ήταν το styling. To κάνατε εντελώς λάθος. Αυτές που έχετε πάρει έξτρα θα αναγκαστείτε να το δώσετε και να διαλέξει αυτή που δεν έχει. Οπότε αυτές που δεν έχετε πηγαίνετε να πάρετε από αυτές που έχουν. Χωρίς επιλογή. Για να μάθετε να μάθετε να ακούτε λίγο.» Η πρώτη τηλεοπτική γνωριμία με την Ζενεβιέβ Μαζαρί έγινε μέσα από αυτή την τοποθέτηση στο Next Top Model. Σε τόνο ξεκάθαρα επιθετικό. Και μετά φορά το λεοπάρ φόρεμά της και στέκεται δίπλα στον Βασίλη Ζούλια και τον Περικλή Κονδυλάτο. Και μπαμ και μπουμ οι πιστολιές. Δεν ήξεραν κάτω από ποια πέτρα να κρυφτούν οι διαγωνιζόμενες.

 

«Αγάπη αυτά τα παπούτσια, μόνο αν θα πας πίστα να ρίξεις γαρύφαλλο». Να δείξει στα μοντέλα πως ο κόσμος της μόδας είναι σκληρός και θέλει γερό στομάχι. Το ότι μεμονωμένα κακότροπα περιστατικά μπορεί να υπάρχουν δεν μπορούμε να μιλάμε για κανόνα. Ο χώρος της μόδας μπορεί να είναι αμείλικτος όμως η αγένεια παραμένει μία προσβλητική συμπεριφορά και δεν αποτελεί μέσο μάθησης.

 

Το Twitter δείχνει να βρίσκει στο πρόσωπό της το νέο του τηλεοπτικό είδωλο. Αναμφίβολα πρόκειται για μία ισχυρή προσωπικότητα με άποψη και γνώσεις. Πέφτει στην παγίδα της δημιουργίας μία περσόνας που τα λέει χύμα. Ο δηκτικός λόγος είναι σίγουρο «τυράκι», είναι η εύκολη λύση για τους πίνακες τηλεθέασεις.

 

 

 

 

 

Ποια είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει σπουδάσει Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα δούλεψε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου.

 

 

Την ίδια ώρα ήταν εργαζόταν ως μοντέλο με σπουδαίους σχεδιαστές όπως: Γιώργος Ελευθεριάδης,  Λουκία, Filep Motwary and Orsalia Parthenis, ενώ έχει περπατήσει σε πολλά catwalk.

 

 

Για τρία χρόνια ταξίδεψε στην κεντρική και τη νότια Αμερική, αναζητώντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα. Επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα ως φωτογράφος μόδας, με την δουλειά της να αναγνωρίζεται και να έχει δημοσιευτεί σε μεγάλους ελληνικούς και διεθνείς τίτλους περιοδικών. Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr