CELEBRITIES

Η ηλικία της Μέγκι του Greece’s Next Top Model παραμένει μυστήριο

Instagram/gntmgr

Με τα λόγια «Είμαι η Μέγκι Ndrio και είμαι 24 χρονών» συστήθηκε σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του Greece's Next Top Model μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του παιχνιδιού. Ως υποψήφιο μοντέλο η Μέγκι είναι αποφασιστική και ανταγωνιστική, ενώ φανερώνει όλο και περισσότερα πράγματα για τον εαυτό της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάπως έτσι μάθαμε κάποια στιγμή ότι έχει κάνει σπουδές στην Αγγλία με αντικείμενο τη νομική. Αλλά την αλήθεια για την ηλικία της δεν τη μάθαμε.

 

Η Μέγκι ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling τυχαία, όπως έχει πει σε συνέντευξή της. «Μία φίλη μου που πίστεψε στις δυνατότητές μου και με «έψησε»! Στα 17 μου έκανα την πρώτη μου φωτογράφηση κι έτσι άρχισε η ουσιαστική μου εμπλοκή» είχε πει η Μέγκι στο topmodels.gr. Η συνέντευξη είχε έρθει λίγο καιρό αφού η Μέγκι είχε κατακτήσει στην Ξάνθη τον τίτλο της Miss Μακεδονία. Η ίδια είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία με το επώνυμο Ανδρέου και δήλωνε 21 ετών. Έτος; 2013. Τώρα ή ο χρόνος πάγωσε για την Μέγκι και τα τελευταία 5 χρόνια έγιναν 3 για εκείνη ή κάποιο λάθος είχε γίνει τότε ή τώρα. Το σημαντικό βέβαια είναι πώς η Μέγκι έμεινε πιστή στους στόχους που είχε θέσει από τότε στον εαυτό της. Αυτό δεν μπορούμε παρά να το αναγνωρίσουμε.

«Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι έπαιξε ρόλο στη ζωή μου. Παρότι όπως σου ανέφερα ήταν ξαφνικός, όπως και η συμμετοχή, μου άνοιξε πόρτες στο χώρο του μόντελινγκ. Ξεκίνησα φωτογραφήσεις, έκανα το πρώτο μου εξώφυλλο και σίγουρα αυτό μου έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα, βέβαια το ζητούμενο είναι πώς κάθε εστεμμένη θα μπορέσει να δώσει περαιτέρω ώθηση στην καριέρα της. Πώς «δουλεύει» την προβολή που έχει έρθει, την επιτυχία. Όλ΄ αυτά είναι θέμα ανθρώπου. Εμένα μου έκανε καλό, γνώρισα κάποιους ανθρώπους και… κυνηγάω το όνειρό μου!» συμπλήρωνε στην ίδια συνέντευξη η Μέγκι. Και τώρα έχει βρεθεί ακόμα πιο κοντά στο να το καταφέρει.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr