CELEBRITIES

Ειρήνη Καζαριάν: Ποια είναι η νικήτρια του Next Top Model. 6 πράγματα που δεν ήξερες

Η τελική τριάδα του Next Top Model αποτελούνταν από την Ειρήνη Καζαριάν, την Εβελίνα Σκίτσκο και την Μαριάννα Παινέση. Τρεις φωτογραφίσεις και ένα βίντεο για διαφημιστικό ήταν οι δοκιμασίες που έκρινα το αποτέλεσμα. Η Ειρήνη Καζαριάν αναδείχθηκε νικήτρια ανατρέποντας τα προγνωστικά που ήθελαν την Εβελίνα να κάνει περίπατο προς την πρώτη θέση.

Η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος

 

Όταν το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε κι έγιναν οι απαραίτητες αγκαλιές, δόθηκαν και τα φιλιά με φίλους και συγγενείς, η Ειρήνη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της κρατώντας το έπαθλο στα χέρια. Λίγο πιο πέρα υπήρχε και η επιταγή των 50.000 ευρώ που συνόδευε τον τίτλο.

«Είμαι η νικήτρια του GNTM, δεν το περίμενα. Μου το είπε ο κύριος Μπράτης. Ακόμα να το πιστέψω, ζω σε ένα όνειρο. Τους ευχαριστώ πολύ που πίστεψαν σε εμένα. Θα πάω στη Γερμανία να δουλέψω, να κάνω καριέρα και είμαι η νικήτρια. Σας ευχαριστώ πολύ που με ψηφίσατε. Σας αγαπάω πάρα πολύ και είμαι πολύ χαρούμενη.» 

 

Η Ειρήνη στις auditions ενθουσίασε την κριτική επιτροπή που βρήκαν τις αναλογίες της ιδανικές και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ιδιαίτερα. Πέρασε στην επόμενη φάση με 4 ”ναι” και τελικά μπήκε στο σπίτι του Next Top Model. Η πορεία της ήταν φθίνουσα και οι κριτές επέκριναν τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων. Σχεδόν στα μισά του παιχνιδιού είναι μία από τις δύο υποψήφιες προς αποχώρηση.

 

Παίρνει τη φωτογραφία της και γλιτώνει την τελευταία στιγμή. «Πήρα απόφαση, θα σταματήσω να γκρινιάζω, θα ακούσω τους κριτές και θα δουλέψω για να νικήσω» δήλωσε. Τότε ήταν που το μέχρι τότε αουτσάιντερ μετατρέπεται σε δύναμη υπολογίσιμη. Οι δοκιμασίες τη βρίσκουν στην κορυφή και το φαβορί Εβελίνα Σκίτσκο καταλαβαίνει πως δε θα είναι τόσο εύκολο, τελικά. Και δεν ήταν.

Η Ειρήνη έχει καταγωγή από την Αρμενία.

Το δεύτερό της όνομα είναι Νουνέ.

Είναι 21 ετών και τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ και για αυτό πήγε σε πρακτορείο μοντέλων.

Έχει ύψος 1,76 μ.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της, δεν την είχαν βοήθησαν ιδιαίτερα να κλείσει αρκετές δουλειές στην Ελλάδα.

Μπαίνοντας στο GNTM δήλωσε ότι στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την μουσική.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/gntmgr/