CELEBRITIES

Ναταλία Γερμανού: “Ευχαριστώ τον Νίκο Γεωργιάδη γιατί μου έκοβε κιλά στις φωτογραφίσεις”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η σέξι φωτογράφηση της Ναταλίας Γερμανού προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και πυροδότησε τα επικριτικά σχόλια παρουσιαστών, αλλά και την κόντρα των διευθυντών σύνταξης, Άρη Καβατζίκη και Νίκου Γεωργιάδη.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο ζήτημα και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μέσα από την εκπομπή ”Αποκαλυπτικά”.

Όπως τόνισε, η εν λόγω φωτογράφηση έγινε με τις καλύτερες συνθήκες που θα μπορούσε να γίνει, από την εξαιρετική φωτογράφο Ρούλα Ρέβη και εξομολογήθηκε ότι την πέρασαν από χίλια φίλτρα, όχι όμως και από photoshop.

Ακόμα, σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Γεωργιάδη, διευθυντή σύνταξης του περιοδικού OK!, ο οποίος είχε πει στο ”Mega με Μία”: ”Αυτή δεν είναι η φίλη μου, δεν είναι η Ναταλία, τι να λέμε ψέματα;”.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, του απάντησε: ”Τον Νίκο τον αγαπώ και τον γνωρίζω πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και μου έχει κάνει άπειρες φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις στο ΟΚ! και τον ευχαριστώ πολύ γιατί όταν φωτογραφιζόμουν για το περιοδικό του ήμουν 8 κιλά παραπάνω και μου τα έκοβε όλα!”.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα σε Γερμανού και Ιωάννου: ”Ξεφτιλίζονται!”

Ναταλία Γερμανού: Αυτή είναι η νέα μεγάλη της αγάπη