CELEBRITIES

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει την ηλικία της. Κι όμως δεν είναι 93

Στο περιοδικό Down Town και στη Φανή Πλατσατούρα μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Απόλυτα ειλικρινής. Αν έπρεπε να μπει ένας υπέρτιτλος, θα ήταν αυτός ακριβώς. Δηλώνει συνειδητοποιημένη και μιλά για την ηλικία της ενώ σχολιάζει το Wikipedia που την παρουσιάζει γεννημένη το 1925.

Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1925. Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν το διάβασες;

Δεν κατάλαβες, μου το έστειλε μία τηλεθεάτρια στον αέρα της εκπομπής και μου γράφει: «μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος.» Πατάω το Wikipedia και βλέπω ότι είμαι γεννημένη το 1925. Τι να πω, σε λίγο θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια ως τη μακροβιότερη παρουσιάστρια που είναι εν ζωή και κάνει ακόμα εκπομπή. Ρωτούσα τα παιδιά στην εκπομπή: «Στο Wikipedia δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να τα τσεκάρει; Όποιος θέλει μπορεί να μπει και να γράψει ότι είμαι γεννημένη το 1925;» Γέλασα πάρα πολύ θέλω μα σου πω ως 93χρονη.

Δεν έκανες κάποια κίνηση για να το διορθώσουν;

Και τι να τους πω; «Γεια σας είμαι από το μακρινό 1925 και ήθελα να σας πω ότι δεν είμαι 93;» Μου φάνηκε αστείο. Και τελικά όσο πιο πολύ δεν παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με χιούμορ τόσο λιγότερες ημικρανίες και στομαχόπονους θα έχεις. Δε γίνεται αλλιώς.

 

Ποια είναι η σωστή ημερομηνία γέννησης;

Στις 22 Ιουνίου του 1965. Είμαι 53 χρόνων και είναι γνωστό αυτό. Και να ‘θελα να κάνω μαϊμουδιές, δε με παίρνει πλέον. Υπάρχουν τα ντοκουμέντα. Και να σου και κάτι; Είναι τόσο απελευθερωτικό να λες πόσων χρόνων είσαι.

Αν μπορούσες να γυρίσεις σε μία ηλικία, ποια θα ήταν αυτή;

Είναι παράξενο αυτό που με ρωτάς, γιατί χτες που επέστρεφα σπίτι, μετά το ραδιόφωνο, αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Θα ήθελα να ξαναγίνω 25 χρόνων, αλλά με τα μυαλά και τον χαρακτήρα που έχω τώρα. Τότε ήμουν μία άλλη Ναταλία. Και όταν θυμάμαι την Ναταλία των 25, δε μου είναι πολύ συμπαθής. Αλήθεια το λέω.

Σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σου;

Μου αρέσει. Θα ήμουν πολύ αχάριστη αν δε μου άρεσε. Το δουλεύω και το μέσα και το έξω. Θα προσέξω να μην πίνω, να μην καπνίζω, να τρέφομαι σωστά, να κοιμάμαι αρκετά, να κάνω γυμναστική τέσσερις φορές την εβδομάδα. Αλλά αυτές τις μικρές θυσίες τις κάνω για εμένα, γιατί έτσι μου αρέσω περισσότερο και όχι γιατί μου το επέβαλε το μέσο στο οποίο εργάζομαι. Στην τηλεόραση θα μπορούσα να είμαι με οποιαδήποτε εμφάνιση.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/downtownmaggr