CELEBRITIES

Η Μπέσσυ Μάλφα μεταμορφώθηκε σε Πελαζί ντε Παρί και παίρνει άλφα με τόνο

NDP Photo Agency

Μπορεί το ανέβασμα της «Παριζιάνας» σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου στο θέατρο Broadway, να συνοδεύτηκε από πολλή συζήτηση από τη στιγμή που ανακοινώθηκε μέχρι και την πρεμιέρα του έργου, αλλά να που έγινε κι αυτό. Η παράσταση που αποτελεί τη θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας των Γιάννη Δαλιανίδη και Μίμη Πλέσσα, με πρωταγωνίστρια τη Ρένα Βλαχοπούλου. Η παράσταση από τη στιγμή που ανακοινώθηκε έγινε η αφορμή για το ξέσπασμα διαμάχης μεταξύ του σκηνοθέτη και ηθοποιού Γιώργου Βάλαρη με το θέατρο Broadway, ενώ συζητήθηκε αρκετά και πριν από λίγο καιρό όταν η Ματθίλδη Μαγγίρα που είχε ακουστεί αρχικά ότι θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Πελαγίας Καραμπουμπούνα ή Πελαζί ντε Παρί δήλωσε ότι «Δεν αποχώρησα εγώ, με αποχώρησαν με ανήθικο τρόπο». Στην θέση της πρωταγωνίστριας βρέθηκε η Μπέσσυ Μάλφα.

Διάβασε επίσης: Η Ματθίλδη Μαγγίρα για την “Παριζιάνα”: “Δεν αποχώρησα. Mε αποχώρησαν με ανήθικο τρόπο”

Η ηθοποιός μάλιστα σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Πρωινό μίλησε για όλα αυτά. «Έγινε κάποιο μπλέξιμο εκεί στο οποίο δε θέλω να ανακατευτώ και δεν το γνωρίζω. Είναι εξαίρετη ηθοποιός η Ματθίλδη και είναι και φίλη μου», εξήγησε η Μπέσσυ Μάλφα. Με την ίδια θετική διάθεση που αντιμετώπισε και όλα τα προηγούμενα, ανέβηκε και στη σκηνή και μπήκε στον ρόλο της Μαντάμ Πελαζί ντε Παρί με τη γνωστή της χάρη, αλλά και τη φωνητική και χορευτική της δεινότητα.

 

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε στιγμιότυπα από τη μεταμόρφωσή της σε «Παριζιάνα», και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Σε περίπτωση που σου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες για την υπέροχη σιλουέτα της Μπέσσυς Μάλφα να σε ενημερώσω ότι η ηθοποιός έχει βάλει εδώ και χρόνια εντατικά το pilates στη ζωή της, καθώς το θεωρεί την καλύτερη μέθοδο για άσκηση και πνευματική χαλάρωση ενώ παράλληλα προσέχει την διατροφή της.

Δίπλα στην Μπέσσυ Μάλφα και τον Αντώνη Λουδάρο, που επίσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση, παίζουν επίσης οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιάννης Κρητικός και ο Πέτρος Ξεκούκης. Στον ρόλο του Ζωρζ ο Κώστας Μαρτάκης που θα τραγουδήσει και τραγούδια της παράστασης μαζί με την Λένα Αλκαίου. Guest Star στην παράσταση είναι η Έρρικα Μπρόγιερ, που 50 χρόνια μετά την κινηματογραφική «Παριζιάνα» θα πρωταγωνιστήσει και στη θεατρική μεταφορά του έργου.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency