CELEBRITIES

Η Μπάγια Αντωνοπούλου επιβεβαίωσε την ένταση με τον Γιώργο Παπαδάκη

NDP Photo Agency

Οκτώ χρόνια συνεργασίας μέτρησε η Μπάγια Αντωνοπούλου με τον ΑΝΤ1 και έπειτα αποχώρησε, αφού πρώτα είχε σταματήσει να εμφανίζεται στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Οι πρώτες αναφορές στην απουσία της από την εκπομπή έκαναν λόγο για έναν καυγά που είχε στα παρασκήνια με τον Γιώργο Παπαδάκη. Και η ίδια επιβεβαίωσε την ένταση που υπήρξε στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town.

«Πραγματικά υπήρξε μια ένταση που με ώθησε να πάρω αυτή την απόφαση. Ήταν κάτι που δεν είχα σκεφτεί έως τότε, πολλές φορές τα γεγονότα είναι απρόβλεπτα και σε κάνουν να πρέπει να αλλάξεις δρόμο. Θεωρώ όμως ότι πήρε αρκετή έκταση το θέμα και 6εν νομίζω πως έχει αξία πια να το συζητάμε. Στις δουλειές υπάρχουν οι εντάσεις, κάποιες φορές ξεπερνούν τα όρια και φέρνουν τη ρήξη, έτσι έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή υπάρχουν τσακωμοί, τα όρια στον εαυτό μας όμως τα βάζουμε εμείς στο τι μπορούμε να δεχτούμε και τι όχι. Και εγώ έκρινα για τα δικά μου όρια ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η ίδια διευκρίνισε για την σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη μετά τη λήξη της συνεργασίας τους: «Δεν έχω καμία πίκρα και κανέναν θυμό για τον Γιώργο Παπαδάκη. Μία επαγγελματική σχέση έληξε και μόνο αυτό. Ορισμένα πράγματα, στο πού αρχίζεις και πού σταματάς, είναι θέμα παιδείας. Καταλαβαίνω ότι περιμένουν κάποιοι να εκθέσω έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκα για αρκετά χρόνια, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω, Ανοίγει ένας καινούριος κύκλος για εμένα και κοιτάω μπροστά».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου διευκρίνισε ότι έχει μιλήσει με τον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος τη ρώτησε αν θα επιστρέψει στην εκπομπή εκείνη του είπε όχι και αυτό ήταν όλο. «Δεν συζητήσαμε τίποτα άλλο» τόνισε.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency