CELEBRITIES

Το “μεγάλο τραύμα” της Ντενίση και η ατάκα του Τσαρούχα για την ερωτική σχέση τους

ndp

Απέναντι από την Ελεωνόρα Μελέτη κάθισε το βράδυ της Τετάρτης (06/03) η Μιμή Ντενίση που παραχώρησε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» μία εξομολογητική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στο «μεγάλο τραύμα» που της άφησε η απώλεια του Αντώνη Τρίτση, ο οποίος πέθανε λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους.

«Δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει ούτε το κοινό σε σχέση με μένα γιατί πάντα είμαι χαμογελαστή και δραστήρια, γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν νομίζω να μπορεί κανείς, αν δεν έχει περάσει κάτι αντίστοιχο, να συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλο τραύμα είναι αυτό για μια γυναίκα. Το να υπάρχει μια ασθένεια ή να υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα, σε προετοιμάζει. Η Σηλια Κριθαριώτη είχε φτιάξει το νυφικό μου, ήμασταν στις προσκλήσεις. Το να γίνεται κάτι τόσο ξαφνικό, που έγινε τότε, είναι αδύνατο να μην σημαδέψει τη ζωή σου. Είναι κάτι που μένει για πάντα. Εμένα τότε με αποσυντόνισε, με διέλυσε. Ο Αντώνης ήταν ο πιο συμβατός με ‘μένα. Δεν είναι ότι δεν αγάπησα τον Γιάννη Φέρτη ή μετά τον Σωτήρη Πολύζο», είπε η Μιμή Ντενίση.

«Ήταν η περίπτωση που λες ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Και όταν χάνεται αυτό, χάνεται το άλλο σου μισό, μένεις μισός. Και για ένα διάστημα, αυτό ήταν πάρα πολύ τρομακτικό για μένα. Μετά έγινε ένα βίωμα που πολλές φορές βγαίνει μέσα από πράγματα που γράφω ή που παίζω. Γιατί είναι μια μόνιμη συγκίνηση που την έχω θάψει βαθιά, αλλά υπάρχει. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου, πολύ δυνατή, αλλά πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουμε αγαπήσει, είτε είναι ο πατέρας μας, είτε είναι ο αγαπημένος μας, είναι κάπου σε ότι και να πιστεύεις και βλέπουν αυτό που κάνουμε και μας προστατεύουν», κατέληξε η ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρική συγγραφέας.

Η Μιμή Ντενίση μίλησε και για την απόφασή της να πει «ναι» στην πρόταση του ΑΝΤ1 για την κριτική επιτροπή του YFSF. Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε πως το show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 ήταν κάτι που ήθελε να κάνει και πιο παλιά, αλλά δεν μπορούσε λόγω του θεάτρου. «Ήταν η τρίτη φορά που μου το πρότειναν. Επειδή είναι το πιο σχετικό show με τη δουλειά τη δικιά μου πάντα το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα να παίζω τη Σμύρνη με το μάτι τούμπανο από το κλάμα και σε αυτή τη κατάσταση μετά να πηγαίνω να φτιαχτώ και να βγω σε κάτι τόσο χαρούμενο. Δεν μπορούσα να το συνδυάσω. Φέτος επειδή δεν είχα θέατρο αυτή την περίοδο είπα θα πάω. Μου άρεσε και η επιτροπή και η Μαρία Μπεκατώρου πολύ που την θεωρώ πολύ αυθεντική, και οι παίκτες», σημείωσε η Μιμή Ντενίση.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος πριν από 22 χρόνια ήταν σύντροφος της ηθοποιού. Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε πρόσφατα στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν για τη σχέση τους.

«Το διαδίκτυο ξανάφερε στο προσκήνιο τη σχέση που διατηρούσες πολλά χρόνια πριν με τη Μιμή Ντενίση. Πώς νιώθεις που είδε ξανά το φως της δημοσιότητας ότι υπήρξατε ζευγάρι;» ρωτήθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας και έδωσε την εξής απάντηση: «Αυτό συνέβη πριν από περίπου 22 χρόνια… Γιατί αρνούμαστε να δούμε αυτό που μας συμβαίνει και κοιτάζουμε να σκαλίσουμε πράγματα που έχουν συμβεί πριν από χρόνια, που έχουν ολοκληρωθεί; Έτσι είναι τα πράγματα, τα ξεχνάμε. Τώρα, αν κανείς δεν έχει τι να κάνει και πάει ο άλλος και τα σκαλίζει και ψάχνει να βρει…».

Ο ηθοποιός τόνισε επιπλέον ότι η σχέση τους σήμερα είναι: «Πάρα πολύ καλή. Με τους κριτές δεν μιλάμε πολύ, μια «καλησπέρα» κι ένα «γεια» ανταλλάσσουμε στα διαλείμματα του γυρίσματος, γιατί είναι σε άλλο μέρος εκείνοι και σε άλλο εμείς. Γίνεται της «κακομοίρας» στην προετοιμασία και στο τέλος, όταν τελειώνουμε 1:30, είμαστε πολύ κουρασμένοι όλοι».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency