CELEBRITIES

Η κόρη της Milla Jovovich έκανε το πρώτο της εξώφυλλο και κάποια μας θυμίζει, κάποια μας θυμίζει

Instagram/Millajovovich

Μπορεί η Milla Jovovich να ήθελε να εκφράσει την υπερηφάνεια της και τη χαρά της για το πρώτο εξώφυλλο της 11χρονης κόρης της Ever Gabo Anderson για το πρώτο τέυχος του περιοδικού Jalouse στην Αμερική, αλλά εμείς αλλού κολλήσαμε. Ναι η μικρή Ever Gabo έκανε υπέροχη δουλειά ποζάροντας για το περιοδικό, ναι τα μάτια της είναι πιο μπλε και από την καταγάλανη καλοκαιρινή θάλασσα, ναι είναι τρομερή σύμπτωση που η μητέρα της είχε κάνει το πρώτο εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού στη Γαλλία, αλλά ακόμα πιο υπέροχο είναι που καταλάβαμε αμέσως ποια μας θυμίζει. Μην ψάχνεις άλλο, η κόρη της (εγκυμονούσας ξανά με κοριτσάκι να σε ενημερώσω) Milla Jovovich είναι ίδια η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία.

Η Αναστασία είναι 10 ετών, έναν χρόνο μικρότερη από την Ever Gabo Anderson και θα μπορούσε κι εκείνη να κάνει από αυτή την ηλικία τα πρώτα της βήματα στο modeling. Aνήκει άλλωστε κι εκείνη όπως και η κόρη της Mila Yovovoch στην κατηγορία «έχουν να πάρουν τα παιδιά». Και μερικές φωτογραφίες της λίγο παρακάτω θα σε πείσουν για την ομοιότητά τους.

Διάβασε κι αυτό: Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζει τα παιδιά της και σου φτιάχνει τη μέρα

 

 

Πίσω στην Ever Gabo Anderson, η μαμά της μοιράστηκε τις φωτογραφίες της και έγραψε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ προσωπικό αυτό για εμένα γιατί ήμουν στο πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού στη Γαλλία τη δεκαετία του 1990 και τώρα εκείνη ακολουθεί τα βήματά μου τόσα χρόνια μετά! Επιπλέον, λατρεύω τη συνέντευξή της. Τόσο έξυπνο, διαισθητικό και τρυφερό κορίτσι», σημείωσε ευχαριστώντας τους συνεργάτες της κόρης της στην πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού. Η Ever Gabo Anderson φωτογραφήθηκε από τον Chris Brenner.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Millajovovich