CELEBRITIES

Ο Liam Hemsworth κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και η Miley Cyrus τον “φωτογράφισε” στο νέο της τραγούδι

Evan Agostini/Invision/AP, FIle

«Γεια σε όλους. Με λίγα λόγια εγώ και η Miley πρόσφατα χωρίσαμε και της εύχομαι μόνο υγεία και ευτυχία από εδώ και πέρα», ανέφερε ο Liam Hemsworth δύο 24ωρα αφού ο εκπρόσωπος Τύπου της Miley Cyrus επιβεβαίωσε στο αμερικανικό People τον χωρισμό τους. Μπορεί εσύ να ήσουν διακοπές αλλά Liam Hemsworth και Miley Cyrus δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι ερωτεύτηκε στην ταινία του 2010 "The Last Song" στην οποία συμπρωταγωνιστούσε κι έκτοτε είχε μια on and off σχέση που περιλάμβανε κι έναν αρραβώνα και τη διάλυσή του. Τελικά παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 στο σπίτι τους στο Franklin του Tennessee. Ο Αύγουστος του 2019 τους βρίσκει χώρια και μάλιστα ο ηθοποιός κατέθεσε κι αίτηση διαζυγίου.

Το κείμενο της αίτησης που δημοσιεύεται στο TMZ αναφέρει ως αιτία διαζυγίου τις «ασυμβίβαστες διαφορές» που αναγκάζουν τον ηθοποιό να αιτηθεί τη διάλυση του γάμου τους.

Miley Cyrus: “Ακόμα έλκομαι σεξουαλικά από γυναίκες”

Πέρα από την επίσημη τοποθέτηση δια εκπροσώπου, η Miley δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο. Ή μήπως έχει; Το τελευταίο τραγούδι της που ανέβηκε στο κανάλι της στο Youtube φημολογείται πως είναι μία έμμεση απάντηση για τον χωρισμό τους. Οι στίχοι του έρχονται να τροφοδοτήσουν εκ νέου τις φήμες που ήθελαν τον Hemsworth να είναι εξαρτημένος από αλκοόλ και ουσίες.

Ενδεικτικά να σου πω μερικούς από αυτούς. «Κάποτε ήταν ο παράδεισος. Μωρό μου, βρήκε ο ένας τον άλλο, όμως τώρα χαθήκαμε. Εγώ θέλω το σπίτι μου στους λόφους, δεν θέλω το ουίσκι και τα χάπια. Προχώρα, δεν είμαστε 17 πια, δεν είμαι αυτή που ήμουν. Λες πως όλα άλλαξαν, έχεις δίκιο, τώρα έχω μεγαλώσει».

 

Ενημερωτικά η ανακοίνωση του διαζυγίου ήρθε λίγα 24ωρα αφού η Miley Cyrus εθεάθη να φιλά την Kaitlynn Carter -επίσης προσφάτως χωρισμένη από τον γιο της Caitlyn Jenner,  Brody- στην Ιταλία.

View this post on Instagram

rock the boat, don’t rock the boat baby

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP, FIle