CELEBRITIES

Miley Cyrus: Μιλά πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον Liam Hemsworth και το φιλί της με την Kaitlynn Carter

Charles Sykes/Invision/AP

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth επιβεβαίωσαν μέσω εκπροσώπου Τύπου τους τον χωρισμό τους, μετά από 7 μήνες γάμου, στο People. «Ο Liam και η Miley συμφώνησαν να χωρίσουν αυτήν τη στιγμή. Εξελισσόμενοι και αλλάζοντας σαν σύντροφοι και σαν άτομα, αποφάσισαν ότι αυτό είναι το καλύτερο που έχουν να κάνουν καθώς και οι δύο επικεντρώνονται στον εαυτό τους και την καριέρα τους. Θα παραμείνουν αφοσιωμένοι "γονείς" προς όλα τους τα ζώα καθώς θα παραμείνουν αγαπημένοι χωριστά αυτό το διάστημα. Παρακαλώ σεβαστείτε αυτή τη διαδικασία και την ιδιωτικότητά τους» ανέφερε η ανακοίνωση. Το γεγονός, βέβαια, ότι ήρθε λίγες μόνο ώρες αφού η Miley Cyrus εθεάθη να φιλά την Kaitlynn Carter -επίσης προσφάτως χωρισμένη από τον γιο της Caitlyn Jenner,  Brody- στην Ιταλία, κρίθηκε «ύποπτο» από τους ειδήμονες των ξένων Μέσων.

Διάβασε επίσης: Miley Cyrus: “Ακόμα έλκομαι σεξουαλικά από γυναίκες”

Όπως καταλαβαίνεις, μετά από όλα αυτά, το ενδιαφέρον για τα πρώτα λόγια του πρώην ζευγαριού αυξήθηκε κατακόρυφα. Και τα πρώτα λόγια ήρθαν εκ μέρους της τραγουδίστριας που σε ένα Instagram post της μίλησε περί αναπόφευκτης εξέλιξης και πίσω από τις λέξεις μάλλον κρυβόταν το διαζύγιο της με τον Liam. Για την Kaitlynn, ούτε λόγος, παρόλο που εκείνη μοιράστηκε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία από τις διακοπές τους.

View this post on Instagram

rock the boat, don’t rock the boat baby

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

 

«Μην πολεμάς την εξέλιξη γιατί δεν θα νικήσεις ποτέ. Όπως το βουνό στο οποίο στέκομαι στην κορυφή του, το οποίο βρισκόταν κάποτε κάτω από το νερό, συνδεδεμένο με την Αφρική, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Οι Δολομίτες δεν δημιουργήθηκαν εν μία νυκτί, η ομορφιά αυτή χρειάστηκε εκατομμύρια χρόνια για να δημιουργηθεί. Ο μπαμπάς μου μου έλεγε πάντα ‘Η φύση δε βιάζεται ποτέ, είναι πάντα στην ώρα της’… γεμίζει την καρδιά μου με γαλήνη και ελπίδα ξέροντας πως είναι αλήθεια. Μου έμαθαν να σέβομαι τον πλανήτη και τη διαδικασία του και έχω δεσμευτεί να κάνω το ίδιο και με εμένα», έγραψε η Miley Cyrus και ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες.

Πάντως σε ό,τι αφορά το φιλί που σου έγραψε, πηγή είπε στο αμερικανικό People ότι οι δύο γυναίκες ήρθαν κοντά μέσω κοινών φίλων και απλά διασκεδάζουν παρέα. Ο πρώην της Kaitlynn πάντως αστειεύτηκε στο Instagram σχολιάζοντας σε φωτογραφία του ότι σύντομα θα δούμε και δικές του φωτογραφίες να περπατά χέρι χέρι με τον Liam Hemsworth στην παραλία. Γιατί το πιο σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να αυτοσαρκάζεσαι, έτσι δεν είναι;

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth ερωτεύτηκαν στην ταινία του 2010 “The Last Song” στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν κι έκτοτε είχαν μια on and off σχέση που περιλάμβανε κι έναν αρραβώνα και τη διάλυσή του. Τελικά παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 στο σπίτι τους στο Franklin του Tennessee.

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP