CELEBRITIES

H Melanie Griffith μοιράστηκε ένα βίντεο από την προπόνησή της στα 61 της. Ιδρώσαμε μόνο που το είδαμε

Richard Shotwell/Invision/AP

Εδώ και 7 χρόνια η Melanie Griffith γυμνάζεται με την καθοδήγηση του personal trainer της και επέλεξε τις αρχές της εβδομάδας για να δείξει σε εκείνον την ευγνωμοσύνη της για τα αποτελέσματα των προπονήσεών τους και στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο υπέροχο είναι το σώμα της στα 61 της χρόνια. Με ροζ μπουστάκι και κοντό κολάν η Melanie Griffith έκανε ασκήσεις ισορροπίας σε ένα ab board, γύμνασε τα μπράτσα της και έκανε ασκήσεις αεροβικής γυμναστικής.

Τα αποτελέσματα όπως βλέπεις, είναι προφανή στο σώμα της 61χρονης ηθοποιού που έγραψε μεταξύ άλλων στο video του: «Αυτός ο άνδρας (σ.σ. ο personal trainer Gunnar) με βοηθά να κρατάω το 55 και 11 χρόνων σώμα μου σφιχτό και δυνατό. Επίσης λειτουργεί και κάπως σαν ψυχολόγος μου». Νους υγιής εν σώματι υγιεί, που έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι και η Melanie Griffith όπως κατάλαβες εκτιμά το ρητό.

 

Οι fan και οι διάσημοι φίλοι της όπως η Eva Longoria και η Rosanna Arquette, έσπευσαν να της πουν πόσο υπέροχη δείχνει ενώ η Kate Hudson δεσμεύτηκε να της στείλει αθλητικά ρούχα για τη συλλογή της και η Melanie Griffith χάρηκε με όλα.

Τυχαίο ή όχι, πάντως και ο πρώην σύζυγός της Antonio Banderas αποφάσισε να μοιραστεί ένα μικρό βίντεο από το πρωινό του τρέξιμο σε πάρκο του Λονδίνου την ίδια ημέρα. Τα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί, μένουν μαζί, λένε οι Αμερικάνοι φίλοι μας αλλά σε αυτή την περίπτωση έπεσαν έξω. Η Melanie Griffith και ο Antonio Banderas έμειναν μαζί από το 1996 ως το 2015. Το πάθος τους για τη γυμναστική πάντως παραμένει ένα από τα κοινά του πρώην ζευγαριού.

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP