CELEBRITIES

Η Melania Trump πήγε με γόβες στις πλημμύρες του Τέξας. Χαμός στο Twitter

Η καταιγίδα Χάρβεϊ σαρώνει το Τέξας με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έως και 20 νεκρούς. Στην πληγείσα περιοχή βρέθηκε ο Donald Trump, μαζί με τη σύζυγό του Melania Trump, σε ένδειξη συμπαράστασης.

”Είμαστε μια αμερικανική οικογένεια, θα πολεμήσουμε μαζί. Η κυβέρνησή μου βρίσκεται σε στενό συντονισμό με την Πολιτεία και τις τοπικές αρχές στο Τέξας και τη Λουιζιάνα για να σώσουμε ζωές και ευχαριστούμε τους διασώστες και όλους όσοι συμμετέχουν στις προσπάθειες” δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Όλα κινήθηκαν βάσει πρωτοκόλλου. Πίστευες πως δε θα υπήρχε παρατράγουδο; Η Melania στο στόχαστρο για ακόμη μία φορά, αλλά ένα δίκιο το δίνω στους haters.

Εμφανίστηκε εξαιρετικά κομψή αλλά με το πιο λάθος παπούτσι που θα μπορούσε να επιλέξει για την περίπτωση. Ψηλοτάκουνες γόβες στις πλημμυρισμένες περιοχές; Το Twitter δεν έχασε ευκαιρία κι έπεσε να την φάει.

AP Photo/Jacquelyn Martin

Ο κακός χαμός στο Twitter

H επίσημη τοποθέτηση

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πρώτης Κυρίας δήλωσε πως “είναι λυπηρό όταν συμβαίνουν τέτοιες καταστροφές, ο κόσμος να ασχολείται με τα παπούτσια της”.

Μετά από αυτή τη δήλωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας η Melania επέλεξε κάτι πιο ταιριαστό με την περίσταση. Λευκά sneakers. Ό,τι δηλαδή θα έπρεπε να είχε βάλει από την πρώτη στιγμή.

Το ‘σωσε

AP Photo/Carolyn Kaster

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Jacquelyn Martin