CELEBRITIES

Το παρελθόν της Meghan Markle ως ηθοποιός θα της χρησιμεύσει στα πρώτα της επίσημα καθήκοντα

Clodagh Kilcoyne/Pool via AP

Πέρασαν αρκετοί μήνες από τον Μάιο, τότε που η Μeghan Markle μπήκε και επίσημα στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Έκτοτε η δούκισσα του Sussex, έκανε περιοδεία στη μακρινή Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, έκανε απονομή βραβείου μόδας ξαφνιάζοντας τους πάντες, αλλά μας κρατούσε σε αγωνία σχετικά με τους οργανισμούς τους οποίους θα αναλάβει ως εκπρόσωπος του παλατιού και κύριως υποστηρικτής. Το μυστήριο λύθηκε μόλις σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού.

Οι δύο από τους τέσσερις συνολικά οργανισμούς που θα κληθεί να εκπροσωπήσει η Meghan Markle της παραχωρήθηκαν από την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία επιτέλεσε τον ρόλο του επίσημου υποστηρικτή τους για 45 και 33 χρόνια αντίστοιχα. Αυτοί είναι το Εθνικό Θέατρο, που ήταν σχεδόν αυτονόητο πώς θα το αναλάμβανε η Meghan καθότι μέχρι πολύ πρόσφατα εργαζόταν ως ηθοποιός, αλλά και η Ένωση των Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας. Παράλληλα ανέλαβε να εκπροσωπήσει δύο ακόμα φιλανθρωπικούς οργανισμούς, το Smart Works Και το Mayhew.

«Η δούκισσα του Sussex θα γίνει εκπρόσωπος τεσσάρων οργανισμών που αντανακλούν τα θέματα με τα οποία ασχολούνταν εδώ και πολλά χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των τεχνών, της πρόσβασης στην εκπαίδευση, της υποστήριξης των γυναικών και της προστασίας των ζώων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε ό,τι αφορά τους δύο φιλανθρωπικούς οργανισμούς, ο πρώτος που ονομάζεται Smart Works -κι η Meghan μόλις επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του- βοηθά γυναίκες που έχουν μείνει για καιρό εκτός της αγοράς εργασίας να επανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους αλλά και να τις ενισχύσει με τα εργαλεία καθώς και τις δεξιότητες που χρειάζεται για να πετύχουν στις συνεντεύξεις εργασίας,  ώστε να αλλάξουν ουσιαστικά τη ζωή τους.

Clodagh Kilcoyne/Pool via AP

 

Όσο για το Mayhew, αυτό είναι ένας οργανισμός που προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των ζώων και των ανθρώπων στο Λονδίνο αλλά και διεθνώς.

Κεντρική φωτογραφία: Clodagh Kilcoyne/Pool via AP